Skiny Nicolas

Na 098 je do oči bijící boční přechod kabina-bočnice. Každopádně, trochu to dopilovat a oba skiny budou velmi pěkné

Teda já tam nic do očí bijícího nevidím. Asi proto, že nejsem takový hnidopich, abych zkoumal každičkou nepřesnost. Nehledě k tomu, jestli už někdo spočítal, kolik máme variací peršingů. Tipuji. Pět set? To ani nejde za jeden život se se všemi svézt. Tedy pokud nežiji jen pro tuto hru. A jako traffic? To je bez šance postřehnout, že je něco někde špatně nalakováno. :)
Ale zase je takový výběr o jakém se nikomu dříve ani nesnilo.
Buďte rádi za každý nový model či skin. Komu se nelíbí, tak ať jej nestahuje.

Na 098 je do oči bijící boční přechod kabina-bočnice. Každopádně, trochu to dopilovat a oba skiny budou velmi pěkné
To mi připomíná situaci, když jsem já kdysi skinoval peršingy, hned kritika a to jsem je tuším rovnou vydal bez žádných ukázek.
Tady je to jiné, Nicolas pouze ukazuje svouji tvorbu, které ještě není hotová.

Můžu, ještě ukázát svoji "práci" na 163.084-7 kterou už za finální považuji, jestli tam najdete také "do očí bijící" chyby. :D
Open Rails 2023-10-30 03-41-05.jpg
Screenshot_19.jpg

hned kritika
neviem prečo každú pripomienku berie každý hneď ako kritiku. Tak dám von screen chcem ukázať na čom pracujem tak hádam si nechám poradiť. Nikde nie je kritika ja osobne som sa len opýtal či na tom bude ďalej pracovať a rovno som napísal čo vidím zlé. Takže nevidím to absolútne ako kritiku ale skôr ako radu už len tým že som napísal čo by bolo dobre opraviť.

No vidíš hneď to inak vyzerá. Akože na screene neviem či sa mi to zdá alebo máš navyretušované madlo medzi čelnými oknami? Možno to robí ten uhol pohľadu a samotný screen len sa pýtam.

S neskorším odstupom oznamujem že sú vyvesené ďalšie veci, na nejakú chvíľu posledné, dlhšiu, kratšiu..

To sa ešte uvidí, niečo na doplnenie rakúskych súprav, a niečo aby bolo čím ťahať RegioJety skrz republiky.

Veľká vďaka patrí komu inému než @DeadFish a @RicarCZ za poskytnutie fotiek, a @RicarCZ za poskytnutie miesta na webe.

Tradične na stránke https://msts-ricar.wz.cz/

Čítať ReadMe.

new.jpg

Uvidíme čo prinesie čas, a či bude chuť to vydať. o_O

Ahoj, kde bych k teto MS2 mohl prosím sehnat kabinu a zvuk ? Origo model jsem nikde nenasel a v readme jsem take nic nezahledl.

Sp 1862 Choceň - Hradec Králové GVD 2018

Pár rečí pred začiatkom, niečo ohromné nečakajte. Je to skôr taká pohodová aktivita pre vlastné potreby. Pár križovaní, krátky posun zo začiatku.
Časom možno nejaké Pn-ká, Manipuláky... Ako bude chuť a hlavne čas.
Chýbajúce veci si nahradíte, vymeníte, dohľadáte...
Všetko by malo byť v nejakej verzii dostupné, ak nie, dáte niečo iné no čo...

Open Rails 2025-05-23 10-04-26.jpg

Back
Nahoře