Skiny Nicolas

Nepáči sa, nenútim. Nejazdi. Veď som to aj napísal, tvorím čo ma baví. Myslel som že sa podelím, tak asi netreba.. Zas tak veľa neverejných vecí tam nieje, teda nie takých čo by sa nedali nahradiť nejakým stavom vozidla.. Postupoval som z návodu TSRE5 kto chce môže tiež, nieje to ťažké.. Metódou pokus omyl sa to človek naučí. pac a pusu

No chtěl jsem si tu aktivitu zajet, ale hned mne to přešlo jelikož nebudu měnit 95% vozidel když autor nedodržuje složky vozidel podle skinu nebo autora a jede si podle vlastního řazení.
Však každý má udělaný trainset po svém, Nicolas např. používá stejné třízení vozidel do složek, jako já. ladění také nejnovější dostupné (často přiložené ladění ke skinům bývá velmi staré často ještě z MSTS) Já v tom nevidím žádný problém, od doby co existuje ActivityConverter a TRSE je vše velmi jednoduché, naopak jsem rád za každou novou aktivitu. :)

Neveřejná vozidla je nejlepší prostě nahradit, většinou jde o nedokončené, nebo jinak problematické vozidla, která mají veřejnou alternativu.
A není vyloučené že se časem i veřejně objeví.

Naopak by mě zajímalo jak dodržujete složky u skinů ode mě, kde ve většinu případů samotný archív neobsahuje žádnou složku, ale jen soubory modelu a textury, které si pak každý dává do své složky dané řady v trainsetu. :)

Však každý má udělaný trainset po svém, Nicolas např. používá stejné třízení vozidel do složek, jako já.
Kluci, tohle je moc hezká věc, ale pokud chci něco dělat veřejně, je třeba ctít určitá pravidela. To jes zrovna, když stahuji z tvého webu, dodržuji přesně, jak jsem stáhl. Když pak dám odkaz do ReadMe k aktivitě a hráč stáhne vozidlo z tvého ěebu, okamžitě se načte. Podružným přejmenováním a jinými zásahy vzniká akorát bordel. Takže prostě, jak je na webu, je v aktivitě. Ať je to jakýkoliv web s modely, či skiny. Tohle bylo dohodnuto pro veřejnou tvorbu na slezině před nekolika lety. Nějaké osobní trinsety s vlastním názvem složek a osobní značení wag a eng souborů vozidel jenotlivců, je akorát tak na domácí ježdění. Není li přesně tak uloženo na web.

Kluci, tohle je moc hezká věc, ale pokud chci něco dělat veřejně, je třeba ctít určitá pravidela. To jes zrovna, když stahuji z tvého webu, dodržuji přesně, jak jsem stáhl. Když pak dám odkaz do ReadMe k aktivitě a hráč stáhne vozidlo z tvého ěebu, okamžitě se načte. Podružným přejmenováním a jinými zásahy vzniká akorát bordel. Takže prostě, jak je na webu, je v aktivitě. Ať je to jakýkoliv web s modely, či skiny. Tohle bylo dohodnuto pro veřejnou tvorbu na slezině před nekolika lety. Nějaké osobní trinsety s vlastním názvem složek a osobní značení wag a eng souborů vozidel jenotlivců, je akorát tak na domácí ježdění. Není li přesně tak uloženo na web.
.eng a .wag soubory jsou, povětšinou značeny vcelku jednotně např. CD_150213, CD_Bmz234_521, ZSSK_B_990 nemá smysl jej tedy nijak měnit, to jen zařazení do složek, to používáte vždy název vložky daného skinu, jako je archív na webu? To pak dělá miliardu složek v trainsetu vždy co složka to jeden model. Na webu to nijak třídit prostě nejde. Já vždy měl pouze jednu složku pro jednu řadu a to již mnoho let předtím jen jsem začal tvořit veřejně.

Jinak prostě jak se trainset více a více rozrůstá, tak vzniká velmi chaotický bordel ve kterém, je pak problém cokoliv najít, proto si tam někteří dodržují svůj pořádek.

Naopak by mě zajímalo jak dodržujete složky u skinů ode mě, kde ve většinu případů samotný archív neobsahuje žádnou složku, ale jen soubory modelu a textury, které si pak každý dává do své složky dané řady v trainsetu. :)
Extrahuji do názvu skinu.

.eng a .wag soubory jsou, povětšinou značeny vcelku jednotně např. CD_150213, CD_Bmz234_521, ZSSK_B_990 nemá smysl jej tedy nijak měnit, to jen zařazení do složek, to používáte vždy název vložky daného skinu, jako je archív na webu? To pak dělá miliardu složek v trainsetu vždy co složka to jeden model. Na webu to nijak třídit prostě nejde. Já vždy měl pouze jednu složku pro jednu řadu a to již mnoho let předtím jen jsem začal tvořit veřejně.
Ono je to třeba jen ujednotit, jde fakt o to, že když dám odkaz na web, mám za to, že uživatel stáhne, doplní a jede. Nic v tom hlavně nehledejte, co se vydané aktivity výš týká. Je to jen konstatování, určité sjednocen. Pokud dáváš vče do jedmé složky, tak prosím udělej tak i u nových skinů, to jest dej soubory skinu do složky třeba CD_163 a tu zabal na web Pokud se nebijou soubory s jiným modelem. V takovém případě lepší mít to ve složce samostatně.

Nepáči sa, nenútim. Nejazdi. Veď som to aj napísal, tvorím čo ma baví.
Já si taky myslím, že není problém vyměnit vůz B, za jiný B. Problém je u soupravy hráče, ta by měla být ke stažení komplet i s wag a wng. Mám na mysli odkaz, pokud není přiložit eng nebo wag k aktivitě, popř. skin, model, pokud je svolení autora. Tam je při výměněn víc aspektů nebezpečí, kdy se nemusí aktivita chovat korektně, třeba pokud jsou na vozech závislé písemné zprávy, hráč vymění, ale nepřečísluje consist a je průser. Nevím, jak to máš ty v aktivitě, jen všeobecné konstatování.

Back
Nahoře