ML636
Průvodčí
Ahoj všem. Po letech pauzy a nucené výměně MSTS za ORTS se s tím začínám s většími či menšími problémy pře-seznamovat, otázek mám asi 50, ale 49 si nedovolím, tahle jedna mi přecijen nedá: Zatím se to týká defaultního Trainsetu z projektu BP naladěného už pro OR, ale na stanovištích i při funkčním opakovači a příjmu zeleného kódu, musím obsluhovat TB. Přenášené znaky na to nemají žádný vliv. Nikde jsem nenašel, jak případně na to.
Nemůže to souviset s tím, že původní dobový trainset i kabiny, se zkrátka i při vší snaze o vyladěnost přecejen chovají jinak?
Ono tam těch problémů je víc, třeba zásahy nadproudovky u 451/2 apod. Ale tohle mi přijde takový základní problém. Jinak používám Openrails CZ/SK v nejnovější 1.7 verzi.
Díky za případnou odezvu a poznatky.
Nemůže to souviset s tím, že původní dobový trainset i kabiny, se zkrátka i při vší snaze o vyladěnost přecejen chovají jinak?
Ono tam těch problémů je víc, třeba zásahy nadproudovky u 451/2 apod. Ale tohle mi přijde takový základní problém. Jinak používám Openrails CZ/SK v nejnovější 1.7 verzi.
Díky za případnou odezvu a poznatky.