Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zas je niekto lenivý pohnúť rozumom a prečítať si zopár príspevkov dozadu. Pohodlnejšie je počkať, kým mu to niekto podá na striebornom podnose na úkolovať ostatných. Neni nad vlastnú pohodlnosť.Kodl napsal:Scháním 1216 vím že existuje je na maďarských stánkách a mám ten dojem že je slovinská jenomže na těchto stránkách se musí člověk registrovat a já maďarsky neumím ani slovo.
Na maďarských aj nemeckých či rakúskych stránkach bývajú pri downloadoch aj obrázky, tie snáď netreba prekladať. Navyše jeden aktívny skinár - člen tohoto fóra ich naskinoval hneď niekoľko, neviem o tom, že by zmazal svoj web a je tam písané zrozumiteľným jazykom, teda aspoň pre priemerne inteligentného človeka. Ináč zvyčajne platí: pomôž si sám, človeče, potom aj Boh ti pomôže.Kodl napsal:Jaká lenost pokut vým tak toto vlakno je právě založeno a co se týče ostatních vláken tak jsem prošel celou burzu a žádnoů zminku o Taurusech jsem v ní nenašel tak že bych si vyprosil poznámky o lenivostí.
Za chvíli by to zapadlo a název vlákna "Taurusy" docela přesně specifikuje přesné číslo tauruse .....první příspěvek za chvilku zapadne a podle zvyklostí tohoto fora jej už nikdo nebude číst.....tudíž poučení pro příště - i přesně nadepsané vlákno dost pomůžeKodl napsal:K čemu tady ta burza je :?: Jestli jste si nevšiml tak hledám řadu 1216 a ta se dost těžko schání Pane moderátore.Včera jsem strávil na webu při hledání tohoto vicesistémového Tauruse 2 hodiny bez uspěchu.
Tak se pak nediv, že Ti tady nabízí jakékoliv Taurusy......Kodl napsal:No ja jsem při zakládání tohoto vlákna chtěl nechat prostor i pro otásky ostatních co se těcto mašin týče a ne jen 1216 ale i třeba 1016 a 1116 jako jsou jíné kamufláže,modifikace a tak proto jen taurusy.
V tom případě :Kodl napsal:Já se nedivím a jemi to jedno.Mě akorát vadilo to oslčování o lenosti.
Co vadilo mi a doteď jsem držel ústa - když už něco chci, tak na konci alespoň poděkuji.....upssss
Presne tak, hovorí sa tomu aj čarovné slovíčka. Trocha slušnosti a úcty k ostatným členom fóra ešte nikoho nezabilo.Martens napsal:...
2) Co vadilo mi a doteď jsem držel ústa - když už něco chci, tak na konci alespoň poděkuji.....upssss
Človek nemusí vedieť hneď všetky jazyky, často viac pomôže chytiť rozum do hrsti a sem tam sa kuknúť po webe. Existuje napríklad aj vyhľadávač Google a ten nájde stovky stránok s MSTS, kde sa vyskytuje aj slovo Taurus alebo číslo 1216 ... naozaj stačí len trocha chcieť. Ale keď raz niekto nechce, to je ešte horšie, než keď nemôže.duuso napsal:Ja po maďarsky viem docela dobre, ten človek je fanatik do tých strojov,vraj mu to fotia nemci, švajčiari a rakúšáci a on to potom skinuje, chvályhodné aj keď Taury veľmi nemusím.