Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Takže pomaly to "ide", Trnovec nad Váhom, vjazd od Bratislavy:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t100133_TNV1.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t100135_TNV2.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t100136_TNV3.jpg[/URL]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t100137_TNV4.jpg[/URL] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t100138_TNV5.jpg[/URL]
V zbývajúcom úseku Trnovec nad Váhom-Tvrdošovce som previedol celkovú úpravu terénu, položil cesty, nalinkoval koľaje, upravil návestidlá, osadil priecestia, traťové značky, trakčné vedenie, vybudoval napájačku v Jatove a položil dôležité objekty v celom úseku, teraz pokračujem s celkovou dostavbou krajiny tam kde som skončil-v Trnovci a budem pokračovať až do Tvrdošoviec, vďaka patrí ochotným modelárom Nebulusovi, Vladovi_0001 a Felixovi Kováčovi, ktorí ma zásobili originálnymi modelmi do trate.

Nové správy z trate:
Stanica Trnovec nad Váhom je kompletne dokončená, smerujem na Jatov,čoskoro hodím aj screeny.
___________________________________________________________________________________
Tak tu sú sľúbené screeny, pre ľudí čo Trnovec poznajú do detailov dodávam, že tam spravím ešte zopár kozmetických úprav, hlavne upravím výšku stromov za staničnou budovou lebo sa mi to moc "nevidí".
http://duuso.demmsts.sk/zip/rozne/ZSR130_scr_TNV.zip

napsal by mi nekdo návos na nainstalování trate do msts moc moc prosím ;-) nevím ako si ju tam dat poradte pls[/font][/b]

Michal M. napsal:
napsal by mi nekdo návos na nainstalování trate do msts moc moc prosím ;-) nevím ako si ju tam dat poradte pls[/font][/b]

Keďže viem že ti ide o ZSR130 napíš mi prosím ťa čo si sa dočítal v návode , ktorý je v trati keď ju rozbalíš...

dem napsal:
Michal M. napsal:

Keďže viem že ti ide o ZSR130 napíš mi prosím ťa čo si sa dočítal v návode , ktorý je v trati keď ju rozbalíš...

no já právě nevím kde ten návod je ve které složce kdyz to zsr130 rpzbalím nemuzu ho najít

Ad Michal.M: Adresár ZSR130 do adresára Routes, Global do adresára Train Simulator, Track_B do adresára Train Simulator.Global predtým samozrejme zálohovať.Pre chod vozidiel nainštalovať MSTS Bin.

Novinky z trate:Dnes som s krajinou dorazil z Trnovca cez Jatov do Tvrdošoviec, kde som dokončil kompletne stanicu, zbýva asi 800 metrový úsek po pricestie smer Palárikovo, otextúrovať terén na 15 kilometroch /asi deň roboty/, testnúť kombinácie zima/noc, prípadne doplniť textúry a môže sa jazdiť na 77 km full trate odb.Močiar-Ľudovítov s krajinou a ja sa budem opäť realizovať na trati v aglomerácii hlavného mesta.Onedlho hodím aj screeny.

Po niekoľkých úvahách som usúdil, že aktualizácia nebude aby v tom nevznikol bordel, trať prebehne Dráčik RouteRiterom a vydáme to ako ZSR130v.2

duuso napsal:
Po niekoľkých úvahách som usúdil, že aktualizácia nebude aby v tom nevznikol bordel, trať prebehne Dráčik RouteRiterom a vydáme to ako ZSR130v.2

Potom , ale navrhujem zmazať terajšiu verziu s webu, aby nedošlo k zbytočným otázkám a nejasnostiam od užívatelov.

Neboj nič, všetko mám rozplánované...:D,trať, resp. jej prvá verzia pôjde pred zverejnením verzie 2 z webu dole a nová verzia pôjde už k Zdeňkovi Itterheimovi a u nás to nalinkujem k nemu, takže bude iba hyperlinka a hotovo, Zdeňkovi týmto verejne díky za priestor lebo my už musíme šetriť :cool:.

duuso napsal:
Ad Michal.M: Adresár ZSR130 do adresára Routes, Global do adresára Train Simulator, Track_B do adresára Train Simulator.Global predtým samozrejme zálohovať.Pre chod vozidiel nainštalovať MSTS Bin.

Novinky z trate:Dnes som s krajinou dorazil z Trnovca cez Jatov do Tvrdošoviec, kde som dokončil kompletne stanicu, zbýva asi 800 metrový úsek po pricestie smer Palárikovo, otextúrovať terén na 15 kilometroch /asi deň roboty/, testnúť kombinácie zima/noc, prípadne doplniť textúry a môže sa jazdiť na 77 km full trate odb.Močiar-Ľudovítov s krajinou a ja sa budem opäť realizovať na trati v aglomerácii hlavného mesta.Onedlho hodím aj screeny.

kde najdu ten global ?? to si ho musím stáhnoun z internetu??
Michal M. napsal:
duuso napsal:

kde najdu ten global ?? to si ho musím stáhnoun z internetu??

uz tu trat mám v msts moc díky

Naposled editoval moderátor:
Toto ja osobne nikdy nepochopím. Všetko je na stránke veľkým písmom popísané a aj tak je to figu platné......

mam dotaz když se dostavuje tato trat bude se to nejak automaticky ukladat?? nebo se to musí znovu stáhnout??

Odpoveď je kúsok vyššie nad tvojim príspevkom Čítaj pozorne. Predpokladám že inteligentne si v poriadku a že to pochopíš.

P.S: príspevok číslo 269

Takže včera som spojil Ivanov úsek s mojím, krajina je teda v úseku odb.Močiar-Ľudovítov hotová, ako som hore písal zbýva otextúrovať terén a otestovať zima/noc.

Takže môžem oznámiť, že úsek odb.Močiar-Ľudovítov je hotový, do môjho starého úseku som ešte dosadil nejaké vychytávky ako žatva,kvety,stohy slamy,slnečnicové lány atď.Taktiež som do celého úseku do staníc dosadil svetelné kužele.Trať som už bez problémov otestoval v noci, zbýva zima a ide to Dráčikovi na "zoštíhlovaciu" kúru a onedlho sa môžte tešiť, Nebulus prisľúbil ďalšiu výdatnú pomoc vo forme ďalších skvelých orig. modelov do Bratislavy takže to pôjde aj tým smerom.
V krátkej dobe prihodím aj screeny aby ste aj videli čo robím.

duuso napsal:
Takže môžem oznámiť, že úsek odb.Močiar-Ľudovítov je hotový, do môjho starého úseku som ešte dosadil nejaké vychytávky ako žatva,kvety,stohy slamy,slnečnicové lány atď.Taktiež som do celého úseku do staníc dosadil svetelné kužele.Trať som už bez problémov otestoval v noci, zbýva zima a ide to Dráčikovi na "zoštíhlovaciu" kúru a onedlho sa môžte tešiť, Nebulus prisľúbil ďalšiu výdatnú pomoc vo forme ďalších skvelých orig. modelov do Bratislavy takže to pôjde aj tým smerom.

a kedy sa to cele planuje uverejnit??

airsoftak25 napsal:
duuso napsal:

Až to dokončí.

airsoftak25 napsal:
Obyčajne nerád odpovedám na dotazy tohoto typu ale pre všeobecnú informovanosť pre všetkých:
Teoreticky na prelome mája a júna roku letošního.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře