Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
To je hold realita. Tam toho chodí...napr. žlté Jančurove Desirá. Darmo...PSŽ v rámci lokálpatriotizmu zvolila identické firemné farby ako má aj mesto v ktorom sídli-moje rodné Levice. O Translogu a jeho farbách sa to ale povedať nedá...

Aké návestidlá by si chcel? Sú tam mechaniky vchod od NZ a odchod smer DS a jedine odchod na NZ je svetelný. Inak ani zriaďovačky ani nič iné tam nenájdeš. Výhybkári a žltá zástavka.

Aha, tak tím to bude. Mi jen bylo divné, že tam žádné nevidím, nevěděl jsem, ž to tam je tak, jak říkáš ;) Jinak samozřejmě krásná práce :)

Aha, tak tím to bude. Mi jen bylo divné, že tam žádné nevidím, nevěděl jsem, ž to tam je tak, jak říkáš ;) Jinak samozřejmě krásná práce :)
Plexi presne ako Dem vraví a najlepšie je ked sa tam dovalíš s osobným od NZ (samozrejme zmeškaný,kedže Bajč,Hurbanovo kolaj 3 max 10km/hod),tak ta dá na 3 kolaj k poslednemu peronu a teraz mas 20 minut na obeh,teda ( vyvesit,zaistit,obehnut a zavesit+brzda atd),tak nie,že by ta dal po hned vedlajšej volnej,šak prázdna stanica,tak niéé samozrejme po tej naposlednejšej po 15tej obiehaš,kks.

Takže ako som sľúbil prikladám link na archív so screenmi z kompletne dostavaného úseku Nové Zámky-Komárno. Krajina je v Komárne hotová po vlečku prístavu/lodenice a smerom do Maďarska po úsek kde sa odvetvuje zrušená trať na Kolárovo. V archíve nájdete podadresáre v poradí ako nasledujú dopravne na tomto úseku. V súčasnosti pracujem naplno v Bratislave, kompletne som prestaval a nanovo postavil stanicu Bratislava Predmestie, úsek po vchod na Nové mesto, vlečku Istrochem, úsek odb.Močiar-Vajnory, depo Východ II a jeho okolie a prerobil som kompletne krajinu a stanicu vo Vajnoroch. Zbýva Východné a trocha upraviť úsek pred hlavnou stanicou, upraviť umiestnenie označníkov a potom to ide späť k Pepovi na zoštíhlenie. Veľké ďakujem za ochotu a trpezlivosť patrí pánom modelárom Nebulusovi a Mirovi Kožuchovi za haldu origo modelov do trate. A samozrejme Pepovi zato, že ma svojím dielom stavby naštartoval k ďalšej, aspoň k čiastočnej tvorbe. Takže zhliadnite, pozrite, zhodnoťte a ten kto to tam pozná lepšie ako ja nech napíše dotazy na prípadné opravy.

http://www.uschovna.cz/zasilka/VRX6LLWZ335CSG6N-C4G/

No, vlečky SPaP a SLK ešte z časových dôvodov hotové nie sú, dôraz som kládol aby stálo Komárno ako také, krajina je smerom k týmto vlečkám hotová po dopravňu Komárno zastávka pod nadjazdom cesty č. I/63. TV je v reálne natiahnuté po cestové návestidlo, ďalej sú len holé stĺpy. Keď to tam raz budem stavať bude to tomu aj zodpovedať.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře