Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zdravím trať zo screnov vyzera super skvelá práca ak by som sa mohol opíťať kedy asi výde aktualizácia traťe?čo ma najviac zaujíma kedy bysom sa na nej mohol povoziť dakými súpravami teším sa na jej vydanie ,prajem príjmene sviatky

Momentálne stojím kvôli rekonštrukcii v rozbitom Senci, času je veľmi málo.

Waauu,nádherné screenny zo Štúrova.Len dotaz bude trat dotažena až do Szobu?,kde bude moct pokračovat na trati Alfold v 6? Lukáš

Měl jsi být Lukáši posledně v Blavě, mohl sis ji odvést. Kolejově je Szob - Kúty, krajina zatím Vajnory - Štúrovo, ale bude se pár míst předělávat a není Bratislava.

Tak ako píše VáclavS, do Szobu sa určite dostaneš a aj do Komáromu. Bohužiaľ časový deficit sa podpísal pod to, že už mesiac stojím v Senci kde je hotová polovica stanice.Na slezine v Blave som pustil medzi prítomných pracovnú verziu ktorú ale /zatiaľ/ nehodlám dávať na web nakoľko to je vyslovene pracovná verzia, teda napr. nie všade idú variantné texúry a tak. Však uvidíme no.

Napíš prosím ťa celé znenie hlášky, pretože z tohto, čo si napísal mi vychádzajú dve možnosti:
1. Nemáš vytvorený daný consist (teda súpravu) a chýba ti v nejakej aktivite a tu sa naskytajú dve riešenia - alebo vytvoriť consist, návod je tu na fóre, alebo vymazať obsah adresárov Activities, Traffic a Services v adresári trate
2. Daný consist existuje, ale je neúplný, teda ti chýba nejaký rušeň alebo vagón. A ako editovať con súbor nájdeš tiež tu na fóre ;)

Najjednoduchšie je stiahnuť si Conbuilder a v ňom si editovať súpravu. Jednoducho nahradiť chýbajúci rušeň a vagón niečím, čo máš vo svojom trainsete. Keby si potreboval podrobnejšie poradiť, tak mi pošli SZ, nejak sa dohodneme ;)

Dobrý den ,chcel by som sa informovat ako si možem aktualizovať trat 130 BA-sturovo ked som si ju uz stiahol z stranky dusa,ale je dokoncena len po salu,ako sa to da aktualizovat,nechapem!!
Treba zaplatit nejaky poplatok,ci??? mam na mysli ta hned že pozvy ma na kavu???
dakujem za info

Takže po dvoch haváriách na NTB a na stolnom PC som opäť "v hre". Úspešne som dokončil celkovú rekonštrukciu Senca, o vysokú úroveň priblíženia reálnej podobe krajiny sa postarali modelári Nebulus a Miro Kožuch.Menovaným modelárom patrí moja vďaka za fantastické modely staničnej budovy, stavadiel, skladov, ulíc a Doprastavu.
Takže kto by chcel vidieť Senec v novej podobe nech sa páči:
http://duuso.demmsts.sk/zip/rozne/Screeny_Senec.rar

RE='duuso'
http://duuso.demmsts.sk/zip/rozne/Screeny_Senec.rar

Krásné screeny,
to si potom udělám celodenní aktivitu jenom v Senci,abych se tím pokochal:D
Přeji všem hodně zdraví a času do další práce.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře