Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Pozvoľna sa na nej pracuje, dokonca som včera začal po dlhom čase niečo modelovať . Ale pomoc s modelovaním vítaná ( Bernolákovo, Ivánka, niečo do Vajnor, celá Bratislava ), len sa nehláste všetci  :)

nebulus napsal:
Pozvoľna sa na nej pracuje, dokonca som včera začal po dlhom čase niečo modelovať . Ale pomoc s modelovaním vítaná ( Bernolákovo, Ivánka, niečo do Vajnor, celá Bratislava ), len sa nehláste všetci  :)
Ahoj, je pravda, že je Bratislava hlavná taková pustá. :D  Nicméně, kdybych se mohl přimluvit, tak za úsek Šala - Nové Zámky - Štúrovo. Teď zrovna na trati dělám závěrečný díl aktivity historického vlaku Berlín - Praha - Budapešť (Praha - Vídeň) a hold musím po placce bez krajiny. Ale to jen tak píšu své přání, kudy bych byl rád, aby se aktualizovalo. Je jasné, že pokud se maká, tak tam, kde má stavitel chuť něco dělat.
Dan

Dane, úsek N. Zámky-Štúrovo je dávno hotový za použitia originálnych objektov a drobností ako na mieru modelované drôtovody v staniciach ku výhybkám a podobne. Zvyšok trate v úseku Senec -N.Zámky prešiel menšiou rekonštrukciou, Senec napríklad úplnou, keď sú skoro všetky objekty vrátane domov a tovární originálne. Ale od Senca po Bratislavu je to defakto v pôvodnom stave. Vydanie aktualizácie je otázkou na Duusa, osobne by som bol radšej keby už bol na komplet hotový úsek po Bratislava hlavná stanica, ale pri súčasnom tempe prác a požiadavkách na kvalitu to asi tak skoro nebude...

Existují ještě nějaké odkazy na stažení vánoční verze tratě, nebo je to už out? Díky.

Člověče marně tápu v paměti, jestli si to nepletu se ŽSR 193 :rolleyes: asi jo teta asi jo.
Jaká je aktuální verze? Ta na webu?

JHestli máš na mysli 130, tak na webu je aktuální verze, nic novějšího jsem nikde nepostřehl, i když by to bodlo, hlavně Nové Zámky - Štúrovo. :-) Ale to je stará historie psaná výše... :-)

Dúfam že ma tu nikto neukameňuje, ale to, že autor nemá toľko času dokončiť trať chápem, ale to, že nevidá aspoň pracovnú verziu po skoro 10 rokoch už nechápem. Je to proste škoda a je mi z toho aj trocha smutno, pretože tento úsek by som si veľmi rád zajazdil. :)

Autor má v hlave zrovnané priority a robý to čo je dôležitejšie. Plne ho chápem. Ja tiež pracujem na nejakom modeli len v tedy, keď mi to čas dovolí a keď som na to aj naladený. Potom sa nestane, že po nejakom vyjadrení názoru ťaháš meče a kopije.

Jelikož vím o čem je řeč, pak obdivuji lidi, kteří mají rodiny a dali se na stavění tratí. Zavřít se na celé hodiny u počítače doma je myslím nemožné, jedině snad, pokud mám nějaké pohotovosti v práci, tak si po chvílích stavět na svém notebooku. Jen je škoda, že než se postaví nějaká trať, aby to trochu vypadalo a dalo se po ní zajezdit, plynou roky a nyní jsme došli do stádia, že když si koupíte nový počítač, tak MSTS už nespustíte. Naštěstí se vyvíjí OpenRails a desetileté práce nepřijdou v niveč.

dem každý má svoje priority a ja za nedostatok času dokončiť trať predsa nikoho neodsudzujem, píšem len o tom, že dať na web aktuálnu rozpracovanú verziu po milión rokoch určite nezaberie toľko úsilia. To je skôr o tom, že autor si asi zaumienil nezverejňovať rozpracovaný produkt v surovej podobe, nie o prioritách ako tu píšeš ty.

No vidíš. Odpoveď vieš dokonca lepšie ako ja (aj keď si s Dušanom občas zavoláme). Takže vlastne zbytočná otázka. :-)

Nedávno asi pred 4 mesiacmi som mu zavolal,že by som si pojazdil na aktuálnej 130. Dodnes nemal čas mi to napáliť. Si myslíš,že niečo praskúť na web, je len tak? Tam treba nočné textury, zimné textury a prejsť to route ritterom aby tam neboli zbytočne nepoižité objekty.To je more času. Veď Zbyňek vie čo to obnáša. Ak teda nemá čas mi pracovnú verziu napáliť, bude mať ten čas to upraviť pre.download a nahrať?
Podľa mňa to je o prioritách.

p.s: ak si z blavy ,tak sa dnes môžme stretnúť ak chceš. Dnes sa s mašinou túlam po blave.

Ja som na zaslanie aktuálnej verzie čakal vyše roka a nedočkal som sa.... Momentálne podľa rozhovoru s Duusom je situácia taká že keby sa našiel niekto kto príslušným programom skontroluje trať ( má tuším 4GB ) a zbaví ju balastu tak by sa v stave aká je mohla zverejniť. Len sa prosím nehláste všetci :rolleyes:

Po vyše roku vírim túto stojacu hľadinu vody a pýtam sa, udiali sa dáke zmeny na trati za ten čas? Našiel sa dakto kto už trať skontroloval? Iba sa pýtam, kedže to tu opäť utíchlo. Tak prosím nekričte... :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře