Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ahojte ...
Ked ste tu zacali pretriasat znovu tuto trat, tak som mrkol na Duusovu stranku a chcem sa opytat...
Bude v najblizsej dobe po roku nejaky update trate ?
Diky moc.

Určite hej, len to chce čas, teraz je ešte rozpracovaný jeden projekt a potom sa začnem zase venovať trati.

Začátečník mirsam napsal:
Polartec)))))
Nie globál nie je volne stiahnuteľný.... je to súčasťou DVD-čka .....
Kolejivo BP je na Michalově stránce a link na ně byl i na stránce trati BP.

bob57_cz napsal:
Začátečník mirsam napsal:
Polartec)))))
Nie globál nie je volne stiahnuteľný.... je to súčasťou DVD-čka .....
Kolejivo BP je na Michalově stránce a link na ně byl i na stránce trati BP.

Kolajivo BP to neriesi. TO obsahuje aj global ZSR130. Zaujimave ze mne to islo aj s Globalom od ZSR130. Takze problem je medzi stolickou a klavesnicou.

To mas pravdu ,ze to je zaujimave...keby si si nemyslel,ze spravanie sa Windowsu na pocitacoch je stale rovnake tak by si sa az tak moc nedivil...
xcel som iba poradit....
ja by som si rad objednal to DVD s tratou BA-Praha...ale ked mi nexce ist trat 130 tak nemam ani istotu, ze mi pojde objednana trat....

Ako tak pozerám tak ŽSR130 by Ti najskorej išla po inštalácii BP, ak si postupoval tak, ako sme Ti to tu písali, tak fakt neviem kde je problém.

polartec napsal:
To mas pravdu ,ze to je zaujimave...keby si si nemyslel,ze spravanie sa Windowsu na pocitacoch je stale rovnake tak by si sa az tak moc nedivil...
xcel som iba poradit....
ja by som si rad objednal to DVD s tratou BA-Praha...ale ked mi nexce ist trat 130 tak nemam ani istotu, ze mi pojde objednana trat....

Prepac ale toto s Windows nema nic spolocne. To by ti nesiel ani default MSTS keby s tym mal windows problem. Default trate ti idu. Takze pokial tam nevies spojazdnit ZSR130 chybu robis ty. Netreba hned ohrnat nos ked ti niekto povie ze robis chybu v instalacii. Ale ty tvrdis ze vsetko robis dobre tak sa ti pomoct neda.
Objednaj si DVD od Semoru to je exac tam nemas co pokazit a potom dokopci ZSR130.
S pozdravom.

neohrnam nic...ale som uz poskusal vsetko mozne..aj co mi tu radili a aj tak mi to nejde...
to ze som zaciatocnik v tejto hre to je fakt...ale aj tak si myslim ,ze to je chyba niekde inde.
Ale ak by sa ti xcel mi pomoct, tak mi skus este napisat uplny postup co mam spravit, aby mi trat isla...budem vdacny..fakt moc rad by som to spojaznil a uz tu nexcem stale otravovat s tym istym..dik zatial

Ak sa smiem privtreť do diskusie :lol: .Trať 130 mi fachčí pod Globalom 130 a všetko je bez problémov :wink: a duuso napisal presny postup takže by všetko malo ísť.Ale Windows je sviňa no, ten má svoj rozum :lol: :twisted:

cauko...a co s tymi povodnymi tratami ..mam ich tam nechat alebo prec s nimi?

Ono by bolo možno najlepšie odinštalovať MSTS aj z registrov (regedit),vymazať všetko o MSTS odtial,potom nainštalovať odznova,aj podla Duusových rád.
Mne vtedy regedit pomohol a odvtedy ide MSTS celkom v poriadku :wink:

to nie..tam sa ani nedostanem..pri starte hry..ako loadinguje..tak mi ju zhodi..a klasicku hlasku vyhodi..odoslat ,neodoslat..chybu

A stiahnuté to máš dobre? žeby náhodou niečo chýbalo alebo tak,ale to asi nebude tým.No neviem,napr.keď si spomeniem na svoje staré časy tak raz som špekuloval s Traisetom a bang bang na druhý den MSTS skapal...Tak som skusil regedit ,nahodil odznova a ide to :wink:

Re: Trať Ž� 130 Bratislava-Štúro� /Komárom�

no to skusim..dat ho prec z registrov a nanovo nainstalovat..diik... a ten bin nebude mat v tom prsty?

Ale na tie registre bacha,je to trochu háklivé,ešte predtým si tu daj vyhladať regedit,už sa tu o tom písalo,ja som to skúsil len raz a odvtedy sa v tom radšej nerýpem :lol: Pre istotu ešte pohladaj tu fóre. No komplet BIN odinstalovat,nemal by byť po ňom ostať ani smrad,a potom odznova,ževraj sa nesmie ani prekopírovávať ak dávaš novú verziu.No nie som zas mudrc aby som tu dával múdre rady,ktoré môžu byť možno naprd tak radšej z vlastnej vôle mrkni ešte vyhladávanie :wink: Je tu dosť vela vecí na fóre čo mi pomohli len treba hľadať 8) :wink:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře