Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo /Komárom/

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Stránka je mimo, však klikni na ňu...:D:cool:, aktualizácie nebudú, teda budú ale pre testerov a zúčastnených na stavbe, vydaná bude pravdepodobne ŽSR130 v.2 po dostavaní úseku Nové Zámky-Štúrovo a Hlavnej stanice v Bratislave, kedy ? To vie len ten hore. Ale raz určite, robím len s traťou, s ničím iným.A za výdatnej pomoci modelárov.

Ahoj, chcel by som sa ťa opýtať, že či niekedy neplánuješ postaviť v rámci projektu ŽSR 130 aj trať 134. Keďže som z Nededu, môžem poskytnúť všetko potrebné (napr. fotky budov a objektov pre vymodelovanie...)
A v pondelok pravdepodobne budem v Šali, takže by som mohol nafotiť stanicu a objekty v jej blízkosti, ak by si mal záujem :oops:

Naposled editoval moderátor:
Takto, Šaľa ako taká /budovy/ je v trati stvárnená dosť reálne, niektoré budovy sú vymodelované ako originál.
ŽSR134 ? Nuž odpoviem Ti, pôvodne som chcel postaviť ako súčasť projektu trať 152 Štúrovo-Levice, hodil som reč s pár ľudmi a usúdil som /nakoľko staviam detailne, čo je dosť náročné na čas/, že by som zbytočne zabíjal čas so stavbou trate, na ktorej prejde za 24 hodín taký počet vlakov, že ich spočítam na prstoch oboch rúk, v prípade trate 134 sa bavme iba o jednej ruke...
Rozhodol som sa teda tak, že namiesto trate 152 bude súčasťou projektu trať 140 Nové Zámky-Nitra /zatiaľ tento úsek/, chodí tam toho viac a v zaujímavejšom zložení, nie je to elektrifikované, zmes súprav a HDV je taktiež pestrejšia /721,736,750,751,810,812/, Tvoju ponuku si samozrejme vážim, ale 134 ozaj nie, ak by si chcel predsa pomôcť, tak by som uvítal orientačnú fotodokumentáciu zo staníc Galanta, Sládkovičovo, prípadne iných na trati 130, ešte raz díky.

Igor: Ešte by to bola jedna možnosť ( teoreticky ): Zaobstaráš si dokumentáciu ( foto, video, prípadne poloháky ), jeden pán "D". by tam snáď za menšiu úplatu položil koľaje a zvyšok ( krajina, modely ) by si si tam mohol dorobiť sám, ak si schopný sa také veci naučiť a tú trať veľmi chceš.

nebulus napsal:
Igor: Ešte by to bola jedna možnosť ( teoreticky ): Zaobstaráš si dokumentáciu ( foto, video, prípadne poloháky ), jeden pán "D". by tam snáď za menšiu úplatu položil koľaje a zvyšok ( krajina, modely ) by si si tam mohol dorobiť sám, ak si schopný sa také veci naučiť a tú trať veľmi chceš.

Budem hádať....Debil ?:D:D

dem: Kedže okolo trate 130 pracujú dva ľudia s iniciálkou "D" a debil neni ani jeden z nich, tak si neuhádol...

nebulus napsal:
dem: Kedže okolo trate 130 pracujú dva ľudia s iniciálkou "D" a debil neni ani jeden z nich, tak si neuhádol...

Myslíš ,že neviem o koho ide a kto je odtiaľ? Hmm. Mal to byť žart. Zjavne sa stretol s nepochopením.

Ad obe D : dufam, že aspoň vy ste to tak pochopili :)
podpis:

Tretie D.

Ten Debil zo Šale by bol aj za nafotenie staničnej budovy, keďže on to má asi ďaleko. A videjko trate do Nededu by bolo len plus.

Prosím Vás chcem sa opýtať či je už trať ZSR 130 hotová ak nie mohol by som pomôcť?

Hotová zatiaľ určite nie je a keď mi chceš pomôcť tak mi napíš SZ odkiaľ pochádzaš a potom sa uvidí ako by si mohol byť užitočný.;)

Dalo hodně práce vysekat a vytrhat všechnu tu trávu, než si pořídil tu vrchní fotku ? Nebo je to jen vyretušované :o))

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře