Přechod ze stanoviště

bob57_cz napsal:
Martens napsal:
A přesně tak jsem teď ze sinusu stáhnul ten cab k 451, kde je 451_z.cvf .....
...OK.., když instaloval cab, tak odněkud a přitom tam asi musely být cab pro obě strany. Pochybuji, že by tam byla cab jen jedna, v upd je to určitě komplet.

On asi nic neinstaloval, on si v době binu stáhnul i soubor 451_rv.cvf, který kdosi vyrobil bez znalosti věci a zveřejnil, případně si ho vyrobil sám. Udělal jsem kolem toho tenkrát kravál, ale to už to měla spousta lidí staženo. Takže nejrychlejší cesta k nápravě spočívá ve stažení cabu z msts.sinus.cz, nebo to taky jde tak, že si onen soubor 451_rv.cvf přejmenuje na 451_z.cvf a upraví odkazy v engu zadních motoráků tak, aby ukazovaly na onen 451_z.cvf.
Jinak toto je zářný příklad toho jak to dopadá, když se do úprav vozidel pouštějí lidi co umějí tak akorát zapnout a vypnout comp!!!

Je vidět,že jsem rozpoutal vášnivou diskuzi,omlouvám se za to,chtěl jsem jen poradit. :eek:

Naposled editoval moderátor:
martin novy: Sak oni sa nevadia, oni sa ti len snazia co najlepsie poradit a identifikovat co ti to vlastne nejde ... tak tu mas nejake navrhy a mozes skusat. A potom sa ohlasit s vysledokom ...

Back
Nahoře