Planiky stanic

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna tomasgula
  • Datum začátku Datum začátku
T

tomasgula

Host
kde by som mohol zohnat ślovenske planiky na zeleznicne stanice ?
Please

podklady

Neměl byste někdo podklady k trati 036?? Něco bych tu měl ale obávám se že to stačit nebude. Potřeboval bych třeba plán stanice Liberec.

Re: podklady

Hynďa napsal:
Neměl byste někdo podklady k trati 036?? Něco bych tu měl ale obávám se že to stačit nebude. Potřeboval bych třeba plán stanice Liberec.

Liberec mame :eek:

UTD:
b57e2bdf1ec2bfd1cab87b9353ce0d2f.jpg

Nakladni nadrazi:
484957bd0d8da6b5a46c566de8539658.jpg

Osobni nadrazi:
ed6b26785d15579238d59573a3bb629e.jpg
4c2b4a8cbbe811e5bf6a02ab1aefc5e3.jpg

:eek:

Plany stanic byvaly na netu v XLS.
Hledej: danone39 pomucky gvd
2. odkaz na googlu...

Naposled editoval moderátor:
Re: Zastaralý odkaz

Swam napsal:
Ten odkaz o zprávu výše je už neplatný pokud by měl někdo zájem o aktuální informace (plánky stanic a tratí) tak bud na
http://www.lokomotivy-estranky.cz/msts
a do komentáře napiště název tratě nebo stanice který sháníte

Tak ten odkaz o příspěvek výše než ten tvůj funguje....
Než sem cokoliv dáš, několikrát se přesvěď , že je to v pořádku.

Re: Zastaralý odkaz

Miran napsal:
Tak ten odkaz o příspěvek výše než ten tvůj funguje....
Než sem cokoliv dáš, několikrát se přesvěď , že je to v pořádku.

Chtěl jsem jenom napsat že funguje ale je to databáze z roku 2005 a použita i v roce 2006. Data jsou už místy jiná (kategorie stanic). Vím o tom protože tuto databázi mám nastarosti tak jsem chtěl lidem kolem MSTS dát co nejpřesnější informace ale nemůžu dát link (intranet ČD). Proto to psát do komentářů a já to pošlu dotyčnému do mailu. Jinak tvoje modely Mirane jsou pěkné ted připravuju sněhovou frézu co stojí v Tanvaldu. Foto mám ted začínám modelovat(můj druhý model).

Tak to potom budem mat co na dovolenke robit aby som ich ziskal, lebo potrebujem ich z trate Cervena Skala - Margecany. Nejako lahsie sa nedaju ziskat?

IceMcLaren napsal:
Tak to hej ale ja zialbohu ziadne take znamosti nemam, takze neviem ako ich zozeniem
Netřeba, stačí se dobře dívat z letadla:
http://mapy.atlas.sk/
http://www.mapy.cz/
:wink:

To je sice celkom dobre ale aj tak budem potrebovat polomery oblukov v staniciach a dalsie podobne materialy ale aj tak dakujem.

IceMcLaren napsal:
To je sice celkom dobre ale aj tak budem potrebovat polomery oblukov v staniciach a dalsie podobne materialy ale aj tak dakujem.

v tech plankach stanic ktere si myslim ze myslis bouhel nejsou polomery zatacek. Podle tech map na internetu se ale polomery zatacek daji dobre zmerit.

v tech plankach stanic ktere si myslim ze myslis bouhel nejsou polomery zatacek. Podle tech map na internetu se ale polomery zatacek daji dobre zmerit.
[/quote]

Viem ze to bude pre teba si sprosta otazka ale ako budem vediet podla tych map ze aky to je polomer, teda podla coho zistim ze to je napr. polomer 3 atd. Nevies nejaky strucny navod ako to zistit?

skusim to vysvetlit ale nejspis to bude trosku nesrozumitelne :roll: a asi budes mit opalcovany monitor :D premyslim nad tim jak to napsat ale fakt nevim tak ti asi poslu nejaky screen pokud na tebe najdu kontakt.

KaMat napsal:
skusim to vysvetlit ale nejspis to bude trosku nesrozumitelne :roll: a asi budes mit opalcovany monitor :D premyslim nad tim jak to napsat ale fakt nevim tak ti asi poslu nejaky screen pokud na tebe najdu kontakt.

Mal by si uz vidiet moj mail. Dakujem za pomoc dufam ze to pomoze :)

Back
Nahoře