Skiny Groza

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Groza
  • Datum začátku Datum začátku

Groza

Skladník
Zdravím, jelikož byl zde zájem o vůz ARmpee829, tak ho zde zveřejňuji pro všechny. Skin má jisté neduhy, například že je dělán na model ARmpee832 nebo že některé části skinu jsou malované. Ale i přesto si myslím, že u mnoho lidí zaplní velkou díru v trainsetu, své místo si totiž najde v řazení například Valašských nebo Jižních expresů. Tak užívejte :)
armpee.jpg

Ještě bych rád napsal, že dokud mi nezačnou chodit vyloženě "hejty", tak mám dál v plánu postupně zveřejňovat mé dříve vytvořené skiny. Skiny jsem dělal původně jen pro sebe a nad některými chybami a nedodělky jsem přimhouřil oči. A to, že to nahraji sem pro všechny a napíšu pár řádků textu už je jen takový "bonus". Tak to prosím berte v potaz :)

Zdravím, jelikož byl zde zájem o vůz ARmpee829, tak ho zde zveřejňuji pro všechny. Skin má jisté neduhy, například že je dělán na model ARmpee832 nebo že některé části skinu jsou malované. Ale i přesto si myslím, že u mnoho lidí zaplní velkou díru v trainsetu, své místo si totiž najde v řazení například Valašských nebo Jižních expresů. Tak užívejte :)
Zobrazit přílohu 33324
Tady se ještě rýsujou další kousky.

FB.jpg

Škoda, zítra budu uzavírat 2. díl aktivity k vydání a přesně ten potřebuji, no nic, půjde tam OBB Bcmz.

Ahoj,
můžeš tohle opravit? Bije se tam kus textury cd_Bdtee276_004a.ace
Tak jsem se na to podíval, opravil a už by to mělo být snad v pořádku. Zde posílám odkaz na opravu:
PS: Prosím nějakého moderátora, aby do původního příspěvku vložil tento novější odkaz, ať tu není více verzí ke stažení zároveň. Děkuji

Ahoj. Hele ono to stahování přes uložto je celé k h.vnu. Zkus se domluvit a hodit to třeba na cs trainset.

Aještě se pozeptám, tohle asi opravit nelze?

Ahoj Dane, takhle to okno vypadá u mě v MSTS (neptej se, proč stále hraji MSTS ;) ) okno je naprosto v pořádku. Tady je chyba někde v ORku, které si to asi čte jinak. Nejsi totiž jediný, který má stejný problém v OR s tímto vozem. Ono totiž to okno není součástí hlavního modelu, ale je dělané dodatečně přes freightanim, např. stejně jako ta mezistěna, rozdělující velkoprostor na dva oddíly. Ale fakt netuším, proč se to jinak zobrazuje v MSTS a jinak v OR. Když by někdo věděl jak to opravit, klidně se podělte o zkušenosti :)
bdteeokno1.jpgbdteeokno2.jpg

Ahoj. Hele ono to stahování přes uložto je celé k h.vnu. Zkus se domluvit a hodit to třeba na cs trainset.
Já vím no, ale pro mě to byla zatím nejjednodušší cesta. A kdo je vlastně administrátor té stránky, popř. je zde na fóru?

Back
Nahoře