vláčkař Jenda
Pokladník
Jen teda trošku bijou do očí ty modré sedačky v oddíle první třídy, ale tak jako je to skin, má to svoje mouchy, asi tak jako s těmi (ne)dveřmi u ARmpee⁸²⁹.ABpee347.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jen teda trošku bijou do očí ty modré sedačky v oddíle první třídy, ale tak jako je to skin, má to svoje mouchy, asi tak jako s těmi (ne)dveřmi u ARmpee⁸²⁹.ABpee347.
DěkujiTak to je další pecka! Opravdu, v poslední době samé tolik tak dlouho sháněné vozy. Jen tak dál!
Tohoto jsem si vědom, ale ono bohužel ta textura sedačky je namapovaná na všechny sedačky současně a nelze si vybrat, která bude modrá a která červenáJen teda trošku bijou do očí ty modré sedačky v oddíle první třídy, ale tak jako je to skin, má to svoje mouchy, asi tak jako s těmi (ne)dveřmi u ARmpee⁸²⁹.
Leda časem kontaktovat autora, zda by nerozhodil mapování. Taky jsem s tím u hodně modelů bojoval, ale vždy mi autoři vyšli vstříc. Ale sedadla jsou detail.Tohoto jsem si vědom, ale ono bohužel ta textura sedačky je namapovaná na všechny sedačky současně a nelze si vybrat, která bude modrá a která červená. Ale tomu rozumím, že autor modelu určitě nepočítal, že z toho někdo udělá půlenou 1./2. třídu.
Jak píše Dan J, je to kompromis a myslím, že je to určitě lepší než nic a neustálé nahrazování těchto vozů v soupravách jinými vozy není úplně ono. Tím ale nenutím nikoho tyto vozy používat. Mimochodem, ohledně toho se zmiňuji v README. Ale úplně bych netvrdil, že model je úplně jiný. Protože Bdtee, ABpee i Bdteer vznikly rekonstrukcí jednoho vozu - Bdt, takže základní rysy jsou stejné u všech. Pro mě teda bylo jednodušší udělat skin na mírně odlišný model, než čekat x let, než někdo upraví/udělá nový model na míru.Groza - Pekné skiny len škoda že to všetko robíš na Bdteer od Dema. Tento model nemá takmer nič spoločné s tými vozňami na ktoré to robíš. Každopádne by bolo lepšie sa skontaktovať s niekým kto by to mohol upraviť. To že pridáš fg alfu nie je moc dobrým riešením. Každopádne dík aspoň za ten reštaurák.

mne sa hodiť bude...ďakujemTentokrát jsem přichystal rovnou dva skiny - a to vozu Bbdgmee236. Tak snad se bude někomu hodit
ČD Bbdgmee236 009 dom.st. Olomouc
Zobrazit přílohu 33658
ČD Bbdgmee236 021 dom.st. Praha (polep "metropolitan")
Zobrazit přílohu 33659
![]()
vozy Bbdgmee 009+021.rar
uloz.to

vozy který neskutečně chyběli děkuji mocZveřejňuji zde další skin a to konkrétně vůz ABpee347. Tyto vozy jezdí v aktuálním GVD například na rychlících Bouzov, Hradečan a Krakonoš.
Tak užívejte
Zobrazit přílohu 33451![]()
cd_ABpee347_012.rar
uloz.to
Bfhpvee už máme od Vrbama. Zato chybí ABfhpvee na některé push-pull osobáčky k dvoupatrákům s Peršanem z Prahy na Řevnice a Beroun.hodil by se ještě sysle (bfhpvee) presne ten který je do trainzu to by bylo fakt super
Bohužel ten model od vrbama není úplně kvalitní (můj názor) ten co je do trainzu je modelově hezčí a hodí se více k vozůmBfhpvee už máme od Vrbama. Zato chybí ABfhpvee na některé push-pull osobáčky k dvoupatrákům s Peršanem z Prahy na Řevnice a Beroun.
Problém je, že já zvládnu udělat maximálně nové textury, nikoliv úpravu modelu...Bohužel ten model od vrbama není úplně kvalitní (můj názor) ten co je do trainzu je modelově hezčí a hodí se více k vozům
Tak ono existují i takové "podvodné" programy, které ti převedou .s soubor do nějakého jiného formátu, aby to šlo otevřít v nějakém modelovacím programu, kde si pak model můžeš upravovat o 106, ale já samozřejmě nic takového v plánu dělat nemám.To ani bez zdrojáku nelze.
Pokud někdo se souhlasem autora model převede a upraví, co je na tom "podvodného"? Např. odstranění nástupišť z kompletního model stanice, kdy autor se tím zabývat nehodlá nebo se modelařině již nevěnuje, ale svolí k tomu, aby někdo model takto upravil, a někdo jiný ho použil ve své trati, nebo když mám svůj model, který chci upravit, ale nemůžu najít nebo už nemám zdroják.Tak ono existují i takové "podvodné" programy, ...
Tak 1. s soubor není zdroják, tan má modelář kde může upravovat 3D model. A program na úpravu s sounoru používá každý skinař a je oficiální, takže to slovo "podvodný" bych laskavě vynechal.Tak ono existují i takové "podvodné" programy, které ti převedou .s soubor do nějakého jiného formátu, aby to šlo otevřít...
Vpohode jen mne to tak napadlo, hodně štěstí v další tvorběProblém je, že já zvládnu udělat maximálně nové textury, nikoliv úpravu modelu...