Skiny Groza

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Groza
  • Datum začátku Datum začátku
Pokud někdo se souhlasem autora model převede a upraví, co je na tom "podvodného"? Např. odstranění nástupišť z kompletního model stanice, kdy autor se tím zabývat nehodlá nebo se modelařině již nevěnuje, ale svolí k tomu, aby někdo model takto upravil, a někdo jiný ho použil ve své trati, nebo když mám svůj model, který chci upravit, ale nemůžu najít nebo už nemám zdroják.
Pravda sice je, že dochází i úpravám bez povolení, což je špatně, ale to není vina nějakého programu.
Ano, souhlasím s vámi, špatně jsem se vyjádřil.

Tak 1. s soubor není zdroják, tan má modelář kde může upravovat 3D model. A program na úpravu s sounoru používá každý skinař a je oficiální, takže to slovo "podvodný" bych laskavě vynechal.
Dane já netvrdil, že .s soubor je zdroják, ale že pomocí jistých prográmků můžeš upravit 3D model, aniž bys ten zdroják měl. Dobře, s tím slovem "podvodný" jsem to trochu přestřelil.

Dem a Pastrňák? :D Bacha na paranoiu.... :D
Právě to mne udivuje, že nenapsal Dem pod svým nickem. Leda, že by smazal starý účet a reagoval pod novým nickem. Ale není problém se jej zeptat. S Demem jsem měl vždy výborný vztah a nikdy nebyl problém. Takže mu mohu napsat a celou situaci objasnit. Pokud by byl nějaký problém. Anebo ji třeba objasní on sám.

Za sebe, za skiny jsem moc rád, poněvač fakt do souprav chyběly. Já to dělám vždy tak, že informuji autora modelu a pokud něco nesedí, mapování, nebo tak něco, tak se domluvíme, zatím to vždy fungovalo.

Vyjímku jsem učinil a autora modelu Bh, Dema u mojeho skinu vozů ČSD Bai a Bhm, kdy jsem myslel, že už Dem není vůbec ve vlakovém simu aktivní, jsem neinformoval. Za což se Demovi upřímně omlouvám.

Ber to len ako radu. Nauč sa niečo viac. Začni si tvoriť vlastné modely a nebudeš odkázaný na to čo kto spraví. (preto som začal modelovať dávno aj ja. A vďaka borcom ako Ivan.ps a pikku, Kank, Ondra Janiš a ostatný som to aj dokázal. ) Nezakazujem ti nič len si myslím, že tieto prerábky na iný tip vozňa nie sú dobré. Nepasuje interiér a ani exteriér.

p.s: pokiaľ ti to takto stačí tak nech sa páči. Nevadí mi že si to spravil. Len nie je to ono.
Chtěl bych se zeptat, spíše jen pro zajímavost, než pro tvorbu, z čeho jsou udělané modely ABpee347 a Bdtee276 od Grozy?

Protože vozy ABpee a Bdtee jsou původní Bdt279.

Je tomu tak v modelech?
Dík

Chtěl bych se zeptat, spíše jen pro zajímavost, než pro tvorbu, z čeho jsou udělané modely ABpee347 a Bdtee276 od Grozy?

Protože vozy ABpee a Bdtee jsou původní Bdt279.

Je tomu tak v modelech?
Dík
Oba skiny jsem dělal na Demův model ZSSK Bdteer, což je taky vůz vzniklý rekonstrukcí vozu Bdt. Takže společný základ tam je.

Back
Nahoře