Dan J.
Strojvedoucí
Tak můžeš pustit do oběhu nový originální model, stejně jako to ostatní "lajkeři".A když nemáte limetku, ani citrón, tak tam dejte kečup.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak můžeš pustit do oběhu nový originální model, stejně jako to ostatní "lajkeři".A když nemáte limetku, ani citrón, tak tam dejte kečup.
No nevím, ale urážení někoho nepomůže. I když Jagg napsal názor a rýpnul si, není přeci důvod k urážkám.Klasika...Jagg idiotské komenty![]()

Děkuji za pochvaluBoží práce! Smekám klobouk i vlasy.Se můžu jít zahrabat s mejma patlaninama.
![]()

Tak mi poraď, které chyby tě konkrétně bijí do očí, já tam upřímně nic tak závadného nevidímNení to špatnej skin, ale trochu si s tím pohrej, taky mám na skinech chybky, ale tady to bije do očí![]()
Třeba textury střechy moc nenavazují na textury boku. Hlavně u kabiny je to vidět.Tak mi poraď, které chyby tě konkrétně bijí do očí, já tam upřímně nic tak závadného nevidím![]()
jak již erik napsalTak mi poraď, které chyby tě konkrétně bijí do očí, já tam upřímně nic tak závadného nevidím![]()
Dobře, díky, podívám se na to. Ale tobě dám taky radu - někdy záměrně hledáš chyby i tam, kde nejsoujak již erik napsal+ nárazníky si pořádně uprav aby se to nepřetahovalo, to samý ledky, pak nevím co si dělal s pluhem, pak cedule trochu, brejle si taky uprav aby to vypadalo normálně
Tak ty nárazníky nevim jestli půjdou upravit, tam už by musel jet po pixelu a i tak si myslím že to budou ty boky trochu brát. Záleží jak je to mapovaný. A ty zubatý brejle jsou možná přímo tím programem, co ty textury takhle kurví, ale nevim jak to vypadá ve hře případně na textuře jako takové.jak již erik napsal+ nárazníky si pořádně uprav aby se to nepřetahovalo, to samý ledky, pak nevím co si dělal s pluhem, pak cedule trochu, brejle si taky uprav aby to vypadalo normálně
nemyslím zubatost myslím to že jsou až moc přetaženýTak ty nárazníky nevim jestli půjdou upravit, tam už by musel jet po pixelu a i tak si myslím že to budou ty boky trochu brát. Záleží jak je to mapovaný. A ty zubatý brejle jsou možná přímo tím programem, co ty textury takhle kurví, ale nevim jak to vypadá ve hře případně na textuře jako takové.
Tak já skinuju pixel na pixelDobře, díky, podívám se na to. Ale tobě dám taky radu - někdy záměrně hledáš chyby i tam, kde nejsou![]()
![]()