Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak na tu hrbatici si nemůžu stěžovat. Ta se fakt povedla. Jezdí nádherně, a líbí se mi ty vychytané detaily např.Pack ČDC 130 s plne animovanou kabínou s dvoma pohľadmi FRONTU a taktiež rozdelenými zvukmi na FRONT a REAR môžete sťahovať z webu.
Poďakovanie patrí všetkým, ktorý sa niečím aj maličkosťou zapojili. Všetko ostatné je popísané v readme.
Zobrazit přílohu 34364
Zanedlouho přijde totální "masakr", kdy si jízdu se 130kou užiješ ažaž.Tak na tu hrbatici si nemůžu stěžovat. Ta se fakt povedla. Jezdí nádherně...

To je snad správně, ne?Start v kabině ČSD 130, tiká rychloměr, i když stojím, ale po přechodu na 2. stanoviště, ticho a tikání, až po rozjezdu.
Co je správně?To je snad správně, ne?
Jo, tak tohle jsem nevěděl. Dík za vysvětlení.Na jednom stanovišti máš rychloměr registrační, který tiká i za stání, a na druhým indikační, který tiká pouze za jízdy.
Jakmile opustíš stroj, vleze tam hned AI strojvedoucí a ten si hned rozsvítí. To je v pořádku.ty světla po opuštění lokomotivy:
Hajzl jeden a já jej tak krásně odstavil.Jakmile opustíš stroj, vleze tam hned AI strojvedoucí a ten si hned rozsvítí. To je v pořádku.
Hm, tohle jsem ještě nezaznamenal. To je celkem vážný problém. Úbytek napětí se počítá ne jen z příkonů AI, ale i odporu drátu v korelaci se vzdáleností od měnírny nebo napaječky. Ale tohle ví nejlépe Jindřich. Já nejsem tvůrce napájecího systému.Malý dotaz. Vytvořil jsem si aktivitu osobní vlak Lysá-Ústí 163+3Bdt, nasázel jsem na potkávání dost nákladních vlaků doplňující jeden rychlík a asi dva osobáky. Při testování jsem nikdy nedojel do Litoměřic, někdy jen do Všetat. Poté mi začne padat HV s tím, že napětí na sběrači je cca 1700V. Zkoušel jsem i záměnu lokomotiv 163 starších verzí, ale výsledek pořád stejný. Pro zkoušku jsem si vytvořil novou aktivitu ve stejném čase od místa, kam jsem nejdál dojel (Křešice u Litoměřic), s tím že traffic jsem nechal původní tak mi diagnostika F5 ukazuje napětí na sběrači 2700-3100 vlastně díky ponechání původního traffic při stejném počtu vlaků pod stejným napájecím úsekem. Je možné že úbytek napětí v troleji ve hře neovliňuje jen počet vlaků, ale i délka jízdy od začátku aktivity?
Myslím, že horší. Když nahraji uloženou hru, tak napětí v troleji je ještě menší a vlak při sebemenším pohybu kontroleru o rozjetí shodí HV. Jak v režimu AR, tak na ruku, po přepnutí na autopilota vlak jede cca na 20% výkonu. Zkusím aktivitu rozdělit na dvě či tři části, zda problém pomine. Zaznamenal jsem to v okolí Mělníka. Do Litoměřic jsem ve hře z Lysé dojel jen na autopilota a s velkým zpožděním.Hm, tohle jsem ještě nezaznamenal. To je celkem vážný problém. Úbytek napětí se počítá ne jen z příkonů AI, ale i odporu drátu v korelaci se vzdáleností od měnírny nebo napaječky. Ale tohle ví nejlépe Jindřich. Já nejsem tvůrce napájecího systému.
A když v tom "blbém" místě uložíš a pak nahraješ, je to pořád stejné tedy nízké napětí?