CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Tak nevím co se talo, ale nemohu dělat aktivity, už jsem stáhl i základní ORCZ a stejný problém:
001.jpg002.jpg003.jpg

A internet mi jede, navíc měl ORCZ fungovat i bez připojebí. :)

Dobré odpoledne,

není to stejný problém jako v tomto příspěvku?

Tehdy to bylo nedostupností nějakého serveru a pomohlo dočasné odpojení od internetu.

Už to běhá, ale vím, že jsme řešili, kdysi, že musí jet ORCZ i online, vemte si, že je třeba slezina (která už dloho nebyla), kde není připojení.

Ahoj Iciku, tak zákazem, jak jsem psal do SZ to nebude, přijedu na hlavní a otevřou se vrata, ale pax nenastupuje ani jeden, ve Vršovicích jich nastoupilo 100 a zákaz do vozu Dsd:
paxprag.jpg

Tak a teď jsem de.il z jiné věci, začínám s 464.0+464.0 jako hráč. U druhé 464.0 jsem zadal připojit postrk, ale už nejde otevřít okno volby postrku.:
postrk.jpg

Navíc jsem teď zjistil, že je to jedno, obě páry zabírají, ať je postrk zapojen, či nikoliv.

A navíc, koukám, že mají páry nadefinován MU kabel a MU pohon už při startu, což je koko.ina a i po vypnutí MU pohonu a Kabelu, postrk stejně nereaguje. Pikkova 464.0 pro ORTS a můj skin 464.0 pro ORTS-

Zatím na to dlabej. No, to je tím, že už by mi s têch 810 mrd... Dělám vždy na více aktivitách najednou. Tím jsem ale vyzkoušel paxe na manuálních vozech a vše OK. Už vím, kde je problém:
1. Nastupující paxi nenastupují, až vystoupí celý vlak paxů v dané stanici.
2. Nastupují strašně dlouho, po dvou atd... 8 vozů, 16 dveří.
Každopádně by neměli čekat a nastupovat hned.

Dane, prostě to je tak udělaný, aby se mezi sebou nemotali. Nejdříve vystoupí a pak slušně nastoupí. Jinak to nebude.

A páry a postrk kupodivu funguje.
1.jpg

4 minuty mi vystupovali kreténi v Holešovicích a až po nich začali nastupovat paxové venku nějakých 80 cestujících, a sekyra 5 minut. Pattová situace konec aktivity. :)

Máš staré páry, tyhle jsou pro MSTS, ale dlabej na to, fungují a nemusí se postrk zadávat. :) Ale ty paxy fakt zrychli, je to nesmysl, celý vlak nestijí na výstupu, to i kdybych ubral na polovinu, tak potřebuji v každé stanici 10 minut, když budu dávat ve stanici po 2 paxe, tak jsme tam, kde jsme byli. Vždyť to bylo předtím daleko svižnější. Tohle fakt není dobré.

Hele, víc je nakopávat už nemá smysl. To by už lítali zase z druhé strany z oken ven. :)

Teď jsem updatoval a OK. Nahráno do staré hry z uložené pozice do update. Teď už bych řekl, že jsou fakt rychlejší, nic, musím pořádně vytestovat.

Všimol som si, že aj keď má hráč v súprave iba jeden vozeň s klimatizáciou, tak v horúcom letom dni sa vychladí celá súprava vrátane stanovišťa na lokomotíve :D

Čau Venny, paxi jsou prakticky, až na pár kokotinek hotoví. Oni už byli hotoví předtím, pak se udělaly úpravy a "malinko" se to rozdypalo. A nedám na ně dopustit. Vypadá to skvěle, když máš 10 vozovou soupravu v aktivitě a postupně se ti otvírají a zavírají dveře u vozů a odpadá totální nesmysl, že jsi u vagónů s "práskacími" dveřmi otvíral celý vlak z lokomotivy. Na "jiné věci", jak píšeš určitě dojde. Ale když už se vymyslela fičurina a na testech se na ní strávilo několik měsíců testů, bylo by super dotáhnout ji do konce se vším všudy.

Třeba právě na vychytání ENGů / WAGů vozidel při jejich nasazení v aktivitách...
A proč se do ladění vozů do ORCZ nezapojí víc lidí, jako v dobách MSTS? Tohhle stejně nemůže dělat jeden člověk. Co má tohle společné s.kořenovou hrou samotnou? Vývojáři vyvíjí hru a ladiči trainsetu jsou jiná komunita. Zatím co vím, tak pro ORCZ ladí jeden člověk a to Igor Hnízdo a mimochodem vozy od Josefa jedou i v "cztku". V MSTS bylo ladičů eng/wag souborů nespočet. Takže, co tak místo "lajků" a kritiky, jako na xichtknize, třeba se zapojit a naladit nějaké vozy?

Back
Nahoře