CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Heh, ty Danovo hlášky v jedné úžasné posunovací aktivitě pro MSTS na trati Dvojkolejka... :D

Zobrazit přílohu 35299
Teda tak tahle hláška se fakt povedla! Málem jsem odpadl smíchy když jsem si to přečetl. :D

Jestli si tohle čteš Dane, tak musím říct, že ta hláška, na kterou Icik reagoval, je fakt TOP. Já a Icik jsme málem odpadli smíchy, když jsme si ji přečetli. Jen tak dál! Ty hlášky fakt zpestřují aktivitu, a dotyčný má taky postaráno o pěkný výtlem, když se hláška opravdu povede.

Postrk na párovkách v sestavení JV ladění jsem opravil. Topení také už funguje nezávisle.
Ahoj, tak jsem se dorval teď k testu:
AI 749 najede na ONJ na moje odvěšené vozy a přitáhne je k perónu, ja se dvěma 464.0 na ně najedu, v obou parách dám brzdy do závěru, svěsím hadice, zapnu parní topění a vše funguje. Přestoupím do 749, kopnu ji, udělám brzdu a vše je OK, ale když se chci rozjet, valk se ani nehne:

Samozřejmě po přestupu do 749 zadám u obou 464.0 postrk.

Ne. Zkoušel jsem páka vzad neutrál a vpřed. Tohle vím, u přestupu a odemčení se to musí nékdy procvakat. Ale teď jsi mbe normálně znejistěl podobně jak moje žena, když někam jedem a ona se mne zeptá, jestli jsem vypnul vody a tak podobně... :-)

Tak jsme popojeli a proč mi teď po resetu (načtení ORCZ) postrk nezabíhá? Ten fakt zaplý mám.
006.jpg
V podokně zadáno "následuj". Udělal jsem aktualizaci a nahrál z uložené pozice. Schválně ještě zkusím znova najet na soupravu.

Takže nevím, zda to je, že nahrávám do nového update, ale postrk nenásleduje i když jsem najel znova na vozy, včera tlačil, ale asi jsem měl ten neutrál a to kvůli nahození zadního terčíku a zapoměl jsem zařadit (asi) jinak si to nedovedu vysvětlit.
Ale teď je vše OK a prostě postrk mi nepomáhá. I mašiny vizuálně nezabírají:

Takže nevím, zda to je, že nahrávám do nového update, ale postrk nenásleduje i když jsem najel znova na vozy, včera tlačil, ale asi jsem měl ten neutrál a to kvůli nahození zadního terčíku a zapoměl jsem zařadit (asi) jinak si to nedovedu vysvětlit.
Ale teď je vše OK a prostě postrk mi nepomáhá. I mašiny vizuálně nezabírají:

Jo, byla tam chyba, že kód detekoval páru jako řídící vůz. Už je to ošetřené.

Ahoj, jede to úžasně, dík moc. Stává se mi ale, že jedu naplno a vlak občas z ničeho nic slítne do prokluzu. V kopcích to je docela zajímavě. :-) Samozřejmě se rozjíždím plynule. Tohle se stává během jízdy, kdy už mám rozjeto.

Jen krátké info, abych objasnil, co je v updatech a čemu se věnuji, tak je to mimo hlášených chyb stále MSTS kompatibilnímu módu.
Podařilo se mi už celkem odladit zabírání hlášek tak, aby se zobrazovaly jak mají a hráč věděl, co má dělat a mohl dokončit aktivitu. Týká se hlavně posunovacích aktivit od Dana a Tomma66.

V rámci testování MSTS módu jsem si všiml, že i když jsem přesně dodržoval dle zpráv sestavování vlaků, tak se mi stalo, že jsem sice měl správný počet i ID vozů na správné koleji, ale pořadí bylo nějaké prohozené. Proto nešel splnit úkol přesného pořadí sestavení vlaku.

Udělám úpravu a dám to do update a to tu, že bude pořád striktně záležet na počtu i ID vozů, ale pořadí nebude hrát úplně roli. Takže hráč musí sestavit vlak dle zadání, ale pokud nastane nějaká vyjímka ze strany OR, bude to takto řešitelné a úkol splněn.
Bude to platit jak pro MSTS mód, tak i pro nové aktivity pro OR CZ/SK.

Zdravím, z nějakého důvodu mi nejdou fonty u 350,vse mam instalovane, i reinstal jsem zkousel ale nefunguje,nevi někdo co s tím,predem dekujiZobrazit přílohu 35435
Ano, u novější verze fontu mirel speedo to dělalo i mě, naštěstí jsem měl zálohovanou starou verzi cab 350 kde byly i fonty starší verze a tak jsem aktualizoval na starší verzi která byla v pořádku. Bohužel zálohu jsem smazal a v balících na msts-rw.cz jsou jen ty nové verze.

Ano, u novější verze fontu mirel speedo to dělalo i mě, naštěstí jsem měl zálohovanou starou verzi cab 350 kde byly i fonty starší verze a tak jsem aktualizoval na starší verzi která byla v pořádku. Bohužel zálohu jsem smazal a v balících na msts-rw.cz jsou jen ty nové verze.
Zdravím, o který font jde ? Zkusím mrknout u sebe.

Back
Nahoře