Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dane, ještě v dobách MSTS jsem vytvořil asi 10 aktivit a vždy jsem preferoval vytištěný jízdní řád na papír a pokyn výpravčího k odjezdu zprávou. Tedy to "dává odjezd" jsem téměř nepoužíval. Dnes jde do aktivity myslím i zadat přehrát zvuk, tedy si tam můžeš nahrát komunikaci pro odjezd vlaku jak potřebuješ. A také i nádražní rozhlas by neměl být aktivován v trati, ale až v aktivitě, kdy čísla vlaků, směr a čas odjezdu by byl nahráván podle aktivity. Tedy by se hodil nějaký generátor vět, kde by si aktivitář sestavil hlášku s daty vlaků jakou potřebuje.Nebo prosím dejte aspoň možnost to v nastavení vypnout, když jedu aktivitu z jiné doby.

..., předá službu, a odejde domů, aby se začal připravovat k novému složení zkoušky D08!... výpravčí takto klidně vypraví vlak dříve než postaví odjezd. ...
Hele, já si myslím, že pokud bude chtít někdo ticho, tak to může udělat, jak píše Tom. Pro aktivity to určitě není.Takže volbu s tichem nikdo nechce? Je vůbec nutná?
Ano, nezatrhovat.Super, takže u všech tratí z 1. Rep. + zahraniční, znamená zatrčítko vypnout?
Právě. A co potom ve stanici bez odjezdů, nebo se „skupiňákem“ , který by byl postaven pro jiný vlak? (Naprosto fatální ve srovnání se situací, kdy si to v aktivitě pod vlivem píšťalky jen někdo nedočkavě popotáhne ke klacku.) I při průjezdu vlaku takovouto stanicí, kdy je v drtivé většině případů nutné, aby výpravčí vypravil projíždějící vlak výpravkou, to musí přece aktivitář ošetřit hláškou. Píšťalka (simulující krom sebe samé i následnou návěst Odjezd danou výpravkou, k jejímuž převzetí v reálu tato píšťalka nepovinně vyzývá), se vůbec nepřehraje, a i pokud by se přehrávala, nedávalo by to příliš smysl – těžko bude výpravčí vyzývat píšťalkou projíždějící vlak......, předá službu, a odejde domů, aby se začal připravovat k novému složení zkoušky D08!![]()