Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jedině mi pošli tu trasu, která padá. Jinak nedokážu odpovědět.Jedinou "změnou" v tom mém problému je to, že jsem přeinstalovat balíček s motory pro ORCZ/SK (742/754).
Asi šotek. Počítadlo chcete, aby počítalo stále inkrementálně i při couvání?Ahoj, všiml jsem si, že počítadlo ujeté vzdálenosti teď počítá pouze pokud je zapnuté a ne po celou dobu, jak tomu bylo do teď.. je to schválně, nebo je to nějaký "šotek"?
To je nová feature od Jindřicha. Čekám stejně jako vy, až nám ji představí.Rád by som sa spýtal vývojárov,ako to je teraz s cestujúcimi?Keď mám zaškrtnuté generovanie náhodného počtu cestujúcich v menu OR tak ich počet závisí od škály nastavenej v percentách?Alebo,kedy počet cestujúcich závisí od dennej doby?Zobrazit přílohu 37392
Počitadlo (Shift+Y) vůbec vyvádí psí kusy. Nejenže počítá jen když je zapnuté (viz Lukyn), ale nerozlišuje změnu směru a stále počítá inkrementálně. A po použití resetu (Ctrl+Y) se teprve dějí věci...Asi šotek. Počítadlo chcete, aby počítalo stále inkrementálně i při couvání?

Pošli mi to TT s tou trasou, jestli to pořád zlobí. Jinak ti nedokážu pomoci.Jedinou "změnou" v tom mém problému je to, že jsem přeinstalovat balíček s motory pro ORCZ/SK (742/754).
Za mě, asi aby počítalo celkovou ujetou vzdálenost v obou směrech. Dřív při jízdě opačným směrem se vzdálenost odčítala, ne?Asi šotek. Počítadlo chcete, aby počítalo stále inkrementálně i při couvání?
Já myslím, že jsi použil více stejných engů 754. Ale nemohu to potvrdit bez testu.Už to jde jak má, nevím či díky aktualizaci nebo díky tomu, že jsem na R11 nahradil všechny 754 lokomotivami 749. Každopádně děkuji za zájem, kdybych měl zase potíž, ozvu se. Díky. O.![]()
Taky se přidám k tomuto návrhu. Občas mě zajímá kolik kilometrů jsem za celou jízdu ujel. Po změně směru se počítadlo vynuluje a jsem línej sčítat hodnoty z každého směru nebo na to úplně zapomenu.Za mě, asi aby počítalo celkovou ujetou vzdálenost v obou směrech.
Ahoj.Rád by som sa spýtal vývojárov,ako to je teraz s cestujúcimi?Keď mám zaškrtnuté generovanie náhodného počtu cestujúcich v menu OR tak ich počet závisí od škály nastavenej v percentách?Alebo,kedy počet cestujúcich závisí od dennej doby?Zobrazit přílohu 37392