CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Kdybych věděl jak, myslíš, že bych dělal takové ochcávky jako jsou tam teď? Obalte si tunely třeba chladícími věžemi a pak trochu ztmavnou.
Víc nejsem schopen udělat. Já nevím, jak to dělají profíci s jejich enginama. Tohle je prostě nad moje vědomosti.

Myslím, že stávající stav po aktualizaci mnohé ohledně tunelů zlepšil. Hlavně zmizelo to přepálení po výjezdu z tunelu. Tzv "světlo na konci tunelu", tj. přibližující se rozhraní portál / krajina, je taky lépe rozeznatelné. Dříve byla vidět před výjezdem jen černočerná tma... :)

Jde vám spustit OR? Zapl jsem ho po týdnu, a vždy následuje pád s hláškou “vstupní řetězec nemá správný formát”.

Dobrý den, po poslední aktualizaci lokomotivy nezvedají smeták. Pod F5 vidím, že je nahoře, ale lokomotiva ho má dole.

S pozdravem
Marek Březina

Open Rails 2024-03-08 04-17-47.jpg

Vectron? Teraz na ňom pracujeme čoskoro príde veľká aktualizácia na ktorú asi kazdy čaká. Nebudem zatiaľ prezrádzať. Ale spríjemní to hranie. Takže chvíľu strpenia. Buď dnes alebo zajtra to zverejníme aby sa mohlo jazdiť.
Dodo, ale mne po aktualizácii nešli tiež, verzia 1.8.555 aktualizované niekedy včera okolo šiestej poobede
Edit: verzia 557, nejde žiadný ani z jedného systému

Jsem ještě mimo domov. Nefungují všude i u jiných uživatelů? Může někdo potvrdit?

Co se týká Vectronu, pokud přejdu na druhou stranu nezapnu AFB, místo toho se objeví displej se změnou systému. Tedy musím uložit a znovu načíst.

Co se týká Vectronu, pokud přejdu na druhou stranu nezapnu AFB, místo toho se objeví displej se změnou systému. Tedy musím uložit a znovu načíst.
Tohle na druhém stanovišti zatím nefunguje a řekl bych, že ani mirel. Pouze první stanoviště. Je to myslím napsáno v readme po stažení balíčku, někde jsem to četl, ale přesně nevím kde...

Mirel by mal fungovať na 2.St. Ale displej sa nechová korektne to je pravda. Áno je to písané aj v readme že sa o tomto probléme vie len nevieme kedy sa ho podarí odstrániť.

Back
Nahoře