Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle mě napadlo už před 2 dny a proto jsem si tam připravil možnost zadávat hodiny od kdy do kdy bude přes den mlha.Ahoj chlapi.
Tak jsem dnes aktualizoval nový ORCZ s úpravami počasí. Nechci vypadat nevděčně, ani jako hnidopich, ale aby byla povině viditelnost v noci v zimě před půlnocí 500 metrů? To jako fakt? Nevím, ale já nechci jezdit na blatech. To co se opravilo v těch rozmazaninách, tak se doplnilo zpět mlhovinou. Hoši, hlídal jsem přes noc objekt s vlčákem, i v zimě. Neříkám, že nejsou mlhy, ale ne povinně a ne furt. Když třeba mrzlo, byl okolní jas úplně čistý a bylo jasno a vymeteno. Tohle je fakt moc hodně, při rozednívání bych to i chápal (nachvíli mlha), ale o půlnocí. Proč? Nejde to fakt ubrat?
Trať BP, počasí zima jasno:
Zobrazit přílohu 40286
Teď jsem aktualizoval, začátek výseče 23:53, situace stále stejná 500m. Jinak aktivita má 21 hodin a teď ještě jízda do přístavu.Tohle mě napadlo už před 2 dny a proto jsem si tam připravil možnost zadávat hodiny od kdy do kdy bude přes den mlha.
Stáhl jsem to k ranním hodinám, aby to nebylo tak brzo a přes celou noc.
Ahoj, jj to je dobrý nápad. V update.Ahoj.
Už delší dobu chci napsat a vždy zapomenu, tak teď.Byl by velký problém, aby se v seznamu AI vlaků pod F5 zobrazoval ve sloupci názvu vlaků, celý název? Tohle by nám asi dost při tvorbě aktivity uehčilo prácí.
Myslím tenhle:
Zobrazit přílohu 40299

Osobně bych na tvém místě smazal celý OR, stáhnul z msts-rw znovu celý archiv a pak po spuštění zkontroloval net.framework ve windowsech, firewall, pokud OR nějakým způsobem neblokuje a taky esli OR spouštíš jako správce pokud je instalován do kořenu na disku C.Funguji automaticke aktualizace ORCZ? Kdyz uz mi konecne nabehla aktualizace verze 1.8.0. tak vybehl ramecek s napisem: "probiha aktualizace Mirel, zabere to jen par vterin" a cele minuty se nic nedelo a nedeje, nic se neaktualizovalo. Ja se s tou 151 a 350 kou snad nikdy nesvezu, bez aktualizace ORCZ mi to nepojede.
Opraveno.Tak ty WP nějak totálně blbnou, i spěšňák, který by měl stát u perónu, jede až ke klacku a tam zastaví. Blbnou jen ty s kódem 3XXXX, při začátku výseče 23:59, jdu zkusít hodit začátek po půlnoci.
Aktualizace normálně běží. Chyba bude na tvém PC. Buď to blokuješ antivirem nebo firewallem.Funguji automaticke aktualizace ORCZ? Kdyz uz mi konecne nabehla aktualizace verze 1.8.0. tak vybehl ramecek s napisem: "probiha aktualizace Mirel, zabere to jen par vterin" a cele minuty se nic nedelo a nedeje, nic se neaktualizovalo. Ja se s tou 151 a 350 kou snad nikdy nesvezu, bez aktualizace ORCZ mi to nepojede.