Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty nic taky nepiznáš.Nepiznám, až se na ni vrátím, teď hobluju 854, která světe div sr v ORCZ jede úplně suprovně, ale nevím odkud mám eng. Ten půjde ven s aktivitou.![]()
ProkluzSchválně, kdo pozná, co se změnilo na zvucích motoráků 810.![]()
Konečně je to skoro po roce opravené. Pokud se divíte, proč takhle reaguji, jde o to, že tuhle chybu jsem na začátku letošního ledna taky nahlásil.Doplň si prosím do MIREL_VZ/750_7.inc parameter PressureForTestPassBar ( 3.6 ).
Zápis bude vyzerať takto :
Doplním to aj na web.
Edit: Je to aj na webe pridané.
Ale houby.Prokluz![]()
Ale všim, jen jsem nestihnul napsat, teď před asi půlhoďkou jsem naintaloval aktivitu HK-Jičín a než jsem napsal, tak jsi byl rychlejší. Ony celkově ty generované zvuky jsou pecka.Jako vážně si nikdo nevšiml, že 810 už v oblouku krásně kvílí a skřípe téměř jako v reálu?![]()
No tak to beru zpátky, pořád mi ti katři nejdou nahodit a je to ten samý problém, tj. MIREL nechce projít testem a oprava od Doda vůbec nepomohla. A to jsem všechny soubory, týkající se Katra dal pryč, a znovu je tam nainstaloval z aktualizovaného archívu.Konečně je to skoro po roce opravené. Pokud se divíte, proč takhle reaguji, jde o to, že tuhle chybu jsem na začátku letošního ledna taky nahlásil.
I tehdy mi Dodo řekl, ať taky zkusím tuhle opravu, uvedenou v citaci, ale ta nepomohla. Pak mi Dodo tehdy řekl, že na tohle se musí podívat Jindřich, tak jsem si řekl "No tak fajn. Snad to dá Jindřich dohromady." a od té doby jsem měl Katr Brejlovce "odstavené."
Teď už je konečně zase můžu začít používat.![]()
ORTSMirel (
Equipped ( True )
DefaultMaxSpeedKpH ( 80 )
DecelerationSpeedMpSS ( 0.6 )
PressureForTestPassBar ( 3.6 )
)
Bez nahozeného MIRELu se nesmíš ani pohnout! To je jako kdybych jel regulérní jízdu s vypnutou LS 90 nebo s vypnutou KBS (u 810). To všechno je proti předpisům!Nebo jezdi "na ruku".![]()
Přesně tak. Nefahčí ti MIREL = Nikam nejedeš!Ale hlavně, když neabsolvuje D1 test, tak ti to ani neumožní se pohnout. U LS90 se dá s vypnutou rozjet, s MIRELem ne.![]()
Dá se jet i s vypnutým MIRELem. Stačí pozavírat kohouty, vypnout jistič a vypnout kontrolu MIRELu v nastavení na displeji. V ORCZSK to ale asi nepůjde.Ale hlavně, když neabsolvuje D1 test, tak ti to ani neumožní se pohnout. U LS90 se dá s vypnutou rozjet, s MIRELem ne.![]()
Tak to netuším, jak s Mirelem, ale třeba Jihlava - Brno se prý na ruku jezdilo běžně.Bez nahozeného MIRELu se nesmíš ani pohnout! To je jako kdybych jel regulérní jízdu s vypnutou LS 90 nebo s vypnutou KBS (u 810). To všechno je proti předpisům!
To v Open Rails vůbec nejde. I když jednou jsem se v Open Rails CZ/SK pohnul s Jánošíkem, než jsem na něm D1 test dokončil (nebylo to ale úmyslně, jen jsem chtěl odbrzdit). MIREL začal pištět jak pominutý až mi to drásalo uši. Musel jsem Open Rails úplně zavřít, aby to pištění přestalo.Dá se jet i s vypnutým MIRELem. Stačí pozavírat kohouty, vypnout jistič a vypnout kontrolu MIRELu v nastavení na displeji. V ORCZSK to ale asi nepůjde.