Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ne jen já... Jsou nasraní i jiní autoři balíků, to tě mohu ujistit. Každá akce vyvolává reakci a naopak.To se vážně necháš takhle vytočit jenom hloupýma reakcema? Vtipné...
V klidu, nezačnem, celou situaci už řeším mimo fórum MSTS. Pokud tady mají vládnout "fejsbůkové" manýry s návody, jsem zásadně proti. Jak jsem psal, v soukromí, ať si každý třeba z žel. vozu udělá letadlo, ale tohle mně fakt štve a soplácké reakce jakbysmet. Jasý důkaz o 3 příspěvky výš. Tečka.Než se tu opět budete hádat a vyčítat si to, kdo komu dal lajk nebo úsměvnou reakci,
Aby se KBS aktivovala, musíš mít nafoukáno ve válcích. Teď nevím, jestli jsem to dal na 1 nebo 2 bary. Pak teprve zapnout KBS.Než se tu opět budete hádat a vyčítat si to, kdo komu dal lajk nebo úsměvnou reakci, tak bych chtěl poprosit o radu.
Stáhl jsem si balík 810 a v návodu čtu, že KBS by se měla zapnout kombinací kláves Ctrl + Shift + , (čárka). Když tuto kombinaci sepnu, tak je slyšet sepnutí přepínače, ale bdělost mi při jízdě nefunguje. Je k tomu prosím potřeba nějaký postup? Děkuji![]()
Nestačím žasnout nad tím, jak lehce se tady dá pohádat a v co může taková drobnost přerůst...V klidu, nezačnem, celou situaci už řeším mimo fórum MSTS. Pokud tady mají vládnout "fejsbůkové" manýry s návody, jsem zásadně proti. Jak jsem psal, v soukromí, ať si každý třeba z žel. vozu udělá letadlo, ale tohle mně fakt štve a soplácké reakce jakbysmet. Jasý důkaz o 3 příspěvky výš. Tečka.
Dotaz moc nechápu. Vectroni z packu OR CZ/SK, co se týče pantografů, fungují.Ahojte, mám dotaz, od jistého updatu ORCZ se mi přestal zobrazovat u Vectronů pantograf nahoře....jen u vybraných zupdatovaných modelů(skinů)...buď jsem blbě hledal, nebo nenašel tip, co kde přepsat, apod...abych měl zase funkční sběrač, poradí mi někdo prosím ?![]()
Osobně tipuju stejnosměr.Jaké pantografy, stejnosměr nebo střídavina?
Děkuji moc! ...jj jedná se mi teď třeba o ten Cargounit polskej, abych mohl vozit Baltic ExpressMusíš si vyměnit FA - freightanim. Případně mám možná už pár upravených tak bych je mohl zkusit najít a poslat. Pomoct ti, jestli chceš, můžu přes SZ.![]()
Myslím, že mám 193.289 a 383.055, tuším. Možná ještě jednoho.Děkuji moc! ...jj jedná se mi teď třeba o ten Cargounit polskej, abych mohl vozit Baltic Expressa pak třeba ten celej bílej od Nicolase
...asi hlavně o tyhle dva se mi jedná...já se v těch uprávách úpln ě moc nezvyznám, tak jestli bych mohl nějak poprosit ?
moc děkuji!
dobře, moc děkuji!Myslím, že mám 193.289 a 383.055, tuším. Možná ještě jednoho.Přes SZ ti napíšu i návod jak na výměnu, ale později.
![]()