Marek krejčí
Začátečník
Dobrý den když dam 1 jako ze chci pohled z kabiny tak mi to napíše že kabina není dostupná co mám dělat? Vse mam naistalovane spravne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kabinu mam v cammon.cab a ten eng mam zkontrolovaný už asi 3Určitě správně ne, když se dozvíš tohle. Zkontroluj si, kde máš umístěnou kabinu a jak k ní vypadá zápis v ENG souboru lokomotivy. Tím začni.
A mam asi 4 lokomotivy a ani u jedny mi to nefungujeUrčitě správně ne, když se dozvíš tohle. Zkontroluj si, kde máš umístěnou kabinu a jak k ní vypadá zápis v ENG souboru lokomotivy. Tím začni.
Mašina 751 220 je od čouda a ... A mam kabinu 751 ale uz nevim odkud a eng sedí ke kabině je to tam uplně přesně jak má býtTak napiš, co je to za mašinu a za kabinu. Odkud jsi to stahoval a jakou verzi simulátoru používáš. Takhle, jak to píšeš, to jsou informace na ho.no.
A verze hry 1.5.1Tak napiš, co je to za mašinu a za kabinu. Odkud jsi to stahoval a jakou verzi simulátoru používáš. Takhle, jak to píšeš, to jsou informace na ho.no.
A pak mam jeste pepina 371 lucka z pikku msts modelyTak napiš, co je to za mašinu a za kabinu. Odkud jsi to stahoval a jakou verzi simulátoru používáš. Takhle, jak to píšeš, to jsou informace na ho.no.
A to jsi se přepsal jen ve zprávě, nebo máš opravdu adresář "cammon.cab"? Mělo by to totiž být "common.cab"...Kabinu mam v cammon.cab
Aha mozna to bude tim ja mam train ,trainset,a pak tu kabinu mam v cammon.cabA to jsi se přepsal jen ve zprávě, nebo máš opravdu adresář "cammon.cab"? Mělo by to totiž být "common.cab"...![]()
A ty ... Na konci tam mam taky napsat?A to jsi se přepsal jen ve zprávě, nebo máš opravdu adresář "cammon.cab"? Mělo by to totiž být "common.cab"...![]()
Děkuji na tisíckrát ja tam mnel cammon.cab proto to neslo dekuji mocUfff...