Adam Stahl
Začátečník
Dobrý den, při spuštění hry se u lokomotiv 350 nezobrazuje rajčák, směrová páka a buguje ovladač brzdiče. U lokomotiv 150.2/151 se směrová páka a rajčák zobrazují v úplně spodní poloze. Při pohybu s těmito ovládacími prvky je slyšet zvuk pohybu a podle hry se tyto prvky i hýbou, avšak nezobrazuje se jejich animace, myší s nimi taktéž nejde hýbat. Při ignorování těchto bugů a nahození lokomotivy se lokomotiva nechce rozjet, zazní zvuk ventilátorů a je slyšet, jak se zařazují rozjezdové stupně, avšak lokomotiva se ani nehne (ruční brzdu jsem odbrzdil, zkoušeno i v módu s předem nahozenou lokomotivou). Abych nebyl sám, tak se to děje i mému kamarádovi a zde na fóru jsem tento problém ještě nenašel, nebo jsem špatně hledal. U jiných lokomotiv jsem tento problém nezaznamenal. Jinak používám verzi Open Rails CZ/SK v1.8.0 (20.05. 2023 11:35). Doufám, že se nejedná o nějakou chybu v instalaci, vše by mělo být dobře.

Budu moc rád za jakoukoliv pomoc. Cokoliv ohledně mého nastavení OR a dalších věcí ihned přiložím.

Budu moc rád za jakoukoliv pomoc. Cokoliv ohledně mého nastavení OR a dalších věcí ihned přiložím.