Chyby v OpenRails

LukassV

Začátečník
Dobrý den. Mohl by mi prosím někdo pomoct. Nedávno se mi podařilo zprovoznit Open Rails, vše funguje jak má, až na dvě chyby.
1.) Když ujedu delší vzdálenost, začnou se mi objevovat kolejnice s černým podložím (viz. obrázek vlevo).
2.) Když jedu v noci a svítím reflektorem, některé části krajiny jsou tmavé, až do černa (viz. obrázek v pravo).
Nevíte co by to mohlo způsobovat, popřípadě jak tyto chyby opravit/vyřešit? Předem děkuju za odpovědi.

Přílohy

• IMG_0576.jpeg
    IMG_0576.jpeg
    886.9 KB · Zobrazeno: 0
  • IMG_0577.jpeg
    IMG_0577.jpeg
    569.6 KB · Zobrazeno: 0
Dobrý den. Mohl by mi prosím někdo pomoct. Nedávno se mi podařilo zprovoznit Open Rails, vše funguje jak má, až na dvě chyby.
1.) Když ujedu delší vzdálenost, začnou se mi objevovat kolejnice s černým podložím (viz. obrázek vlevo).
2.) Když jedu v noci a svítím reflektorem, některé části krajiny jsou tmavé, až do černa (viz. obrázek v pravo).
Nevíte co by to mohlo způsobovat, popřípadě jak tyto chyby opravit/vyřešit? Předem děkuju za odpovědi.

Přílohy

• IMG_0624.jpeg
    IMG_0624.jpeg
    899 KB · Zobrazeno: 0
  • IMG_0625.jpeg
    IMG_0625.jpeg
    577.7 KB · Zobrazeno: 0
Ty myslíš že keď zasvietiš reflektorom tak bude vidno v noci celu krajinu vidno je iba kde ideš po koľajniciach a tie čierne koľajnice to neviem skús a opýtať druhých alebo poprípade akú máš trať a prosím nespamuj raz stačí keď pošleš a poprípade skús sa pozrieť do nastavení OR

Back
Nahoře