Trať 321- problém so spustením

JacobMic

Cestující
Dobrý deň. Mohol by som sa spýtať, nejde mi spustiť trať. Zapnem Open Rails vyberiem trať a dám spustiť. Chvíľku nič a potom načítavanie trate spadne. Ešte som nenainštaloval Patch 1.7.081920. Nešiel mi ani totižto nainštalovať. Neviete náhodou načo tento program slúži? Vopred ďakujem za rady.

Dobrý deň. Mohol by som sa spýtať, nejde mi spustiť trať. Zapnem Open Rails vyberiem trať a dám spustiť. Chvíľku nič a potom načítavanie trate spadne. Ešte som nenainštaloval Patch 1.7.081920. Nešiel mi ani totižto nainštalovať. Neviete náhodou načo tento program slúži? Vopred ďakujem za rady.
Kontrolna otazka: Mas v tom jasno, že čo je Msts ? Co je OpenRails ? Lebo ty si zrejme prvý "Einstein" čo sa snaži nainštalovať patch pre Msts do Openrails :D

Kontrolna otazka: Mas v tom jasno, že čo je Msts ? Co je OpenRails ? Lebo ty si zrejme prvý "Einstein" čo sa snaži nainštalovať patch pre Msts do Openrails :D
No pozor, já musím mít bin nainstalovaný taky, když používám editor MSTS.

No pozor, já musím mít bin nainstalovaný taky, když používám editor MSTS.
To chapem, tvoriš v Msts editore aktivity, ja tiež... i ked skušam ich tvorbu aj v Tsre5 :)
Ale z jeho prispevku som pochopil, že chce msts bin instalovať do OR a celkom ma to pobavilo :D
Evidentne borec preluskal vsetky navody o instalacii OR a tak dospel k zaveru, že msts bin patri do OR, inak si neviem predstavit ako na to prišiel spojit tieto dve spolu nesuvisiace veci :D

Jasně, víš, že ani já vlastně netuším, jak to s tratěmi je. MSTS Bin totiž házel do tratí taky nějaké úpravy. A myslím, že OR z něj taky hodně přebral. Ale nejsem programátor a taky tomu moc nerozumím. :-)

Proto v nabídce instalátoru mé trati mám označeno, co je jen pro MSTS a Bin je také takto označený. Aby ten kdo nemá MSTS neinstaloval naprosté zbytečnosti.

Môžem sa prosím jednu vec spýtať? Nainštaloval som trať 321 do MSTS a nie do Open Rails. Lebo však je napísané, trať 321 pre MSTS. Spustím teda MSTS, chvíľku čakám a MSTS po chvíľke spadne. Nápíše error.
Screenshot_1.jpg

Môžem sa prosím jednu vec spýtať? Nainštaloval som trať 321 do MSTS a nie do Open Rails. Lebo však je napísané, trať 321 pre MSTS. Spustím teda MSTS, chvíľku čakám a MSTS po chvíľke spadne. Nápíše error.
Zobrazit přílohu 34935
Co si vzpomínám z časů MSTS, tak tady ten error se vyskytoval tehdy, když jsi měl špatně nainstalovaný MSTS Bin. Pro správnou instalaci Binu musíš nainstalovat napřed ten pomocný patch a pak samotný Bin.
Jinak trať 321 v OpenRails normálně funguje a lze ji provozovat i bez MSTS. Nedávno jsem instaloval kámošovi na PC OpenRails a bez MSTS a Binu mu to jede.

Hi,

Yesterday I drove a train from Praha to Bad Schandau and I was surprised that in Germany there are also 3kV =. In reality after the border in Schöna there is 15kV AC. I used the Vectron ans changed the system to Germany but it doesn't work. Only with the CZ 3kV= system.
Why is that and how to change the system?

@Honzík 471070 ok, but in Austria there is correct 15kV system. The 371 is also a multi-system loco which should also be able to go to 15kV. (idk if it is also for 25kV, I think not.)
Is it easy to change in an file? Should be only one number to change right?

Back
Nahoře