zssk131

Čouda napsal:
Když už jsme u toho, Jaké všechny 131čky jsou naskinovány? (čísla)
duuso napsal:
zsr_131-009/010,079/080
zscs_131-023/024,099/100
Takže zostáva ešte 48 dvojíc ZSCS a zbytok ZSSK, ŽSR a ČSD ... Huráááá do práce :lol:

PS: Info pre menej znalých - takmer všetky sú zelené s vyblednutým žltým pruhom :wink:

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
Takže zostáva ešte 48 dvojíc ZSCS a zbytok ZSSK, ŽSR a ČSD ... Huráááá do práce :lol:
PS: Info pre menej znalých - takmer všetky sú zelené s vyblednutým žltým pruhom :wink:
Presne viem načo mieriš Laci, ale musím Ti oponovať, nech je Čouda aký je ale v jednom má pravdu, keď je možnosť nafotenia tých-ktorých strojov, ktoré premávajú po tej či onej trati alebo sú niečim zaujímavé a sú ochotní ľudia čo to naskinujú, mašiny sa nelíšia iba radovou tabuľkou tak prečo to nevyužiť, nenafotiť a nenaskinovať, ja netvrdím že z každého radu musia byť naskinované všetky vozidlá, to je blbosť a zbytočnosť ale povedzme si jedno-všetci sa tu snažíme MSTS priblížiť realite, tak nech nám v aktivitách nechodia stále tie isté lokomotívy v každom druhom trafiku ale nech tam chodia aj iné zaujímavé stroje.Neviem ako ostatným ale mne ide hore krkom keď mám v trafiku stretávať dokola to isté, prípadne každý druhý trafik má rovnakú loko, to je o ničom a v tomto má bohužiaľ Čouda pravdu, či sa to niekomu páči alebo nie, a to nehovorím o tom, že v niektorej aktivite na ŽSR150 stretnem v čele osobáku bratislavskú dispečerku 240 140-4 a podobne.

duuso napsal:
zsr_131-009/010,079/080
zscs_131-023/024,099/100
Dušan, u vás jsem našel jenom tu dvojičku 099/100. Kde rostou ty ostatní?

Jo a ještě k tomu, co napsal Tax - pokud někdo cítí potřebu skinovat všechny HDV na ČD a ZSSK, nechť tak s klidným svědomím činí - je pouze a jen na něm, co bude dělat či nedělat - pokud se ale nepletu, tak celý spor se točil zcela o něčem jiném - o tom, jakým nevybíravým způsobem bylo vnucováno, co kdo má vlastně tvořit a že to ostatní byly zhovadilosti. Ale už to nechcu rozebirať, bo se tu o tym nadřystalo dosť......

Podla mňa všetko podstatné bolo povedané, dvojčatá č. 099,100 sú u nás, 009,010 som z nášho webu stiahol, bol to jeden z mojich prvých výtvorov, avšak nekvalitný, ostatné sú na vlakpage, to je tuším český web, na ktorom som už dávno nebol a neviem ani jeho presný link bohužiaľ, ale ak ho niekto vie mohol by ho sem hodiť, bol tam tuším zeleno-šedý Fals, nejaký hitlák a tie dvojčatá ŽSR a ZSSK, link by som u nás aj zaradil do odkazov.

Tax napsal:
Čouda napsal:
Když už jsme u toho, Jaké všechny 131čky jsou naskinovány? (čísla)
duuso napsal:
zsr_131-009/010,079/080
zscs_131-023/024,099/100

Tak to je dobré, já už se lekl, že to bude zbytečná práce. :lol: Ale aby si to někdo zase špatně nevyložil, nikomu nebráním, aby je naskinoval.
:salut:

mate tu nejkto tu spinavu dvojicku co bola dakedy na vlakpage? ak ano neposlali by ste mi ju prosim? dakujem

Zdravím,
rád bych se touto cestou optal,zda někdo nemá k dispozici fotografie strojů řady 131."Něco" se chystá a pro tvorbu textur bych potřeboval fotografii části lokomotivy bez stanoviště.Na Ostravsku se "Dvojičky" dají nafotit jen spojené do dvojic,takže nafocení jejich spojených "čel" je pro mě nemožné realizovat.
Předem děkuji za Vaše případné reakce na e-mail davca@iol.cz .

David

Zrejme sa to dá nafotiť iba v Spišskej Novej Vsi pri opravách v depe keď je dvojička "roztrhnutá".

Kebarko napsal:
Zrejme sa to dá nafotiť iba v Spišskej Novej Vsi ... .

A to mám trošku z ruky. :D
Snad se ale podaří nějakého toho zdatného fotiče z řad pracovníků depa získat.

David

Back
Nahoře