Vrbam
Pomocník strojvedoucího
dem napsal:Netreba nič retušovať. Zobereš si polarizák a počkáš na trochu pod mrakom a bude to bez retuše.
Ty neretušuješ zábradlí, stíny apod?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dem napsal:Netreba nič retušovať. Zobereš si polarizák a počkáš na trochu pod mrakom a bude to bez retuše.
dem napsal:Škoda že si s fotením nepokračoval v tom super počasí na ten najbrt IC voz.
dem napsal:Škoda že si s fotením nepokračoval v tom super počasí na ten najbrt IC voz.
dem napsal:Lukáš ďakujem za ochotu, ale tieto fotky nebudem vedieť použiť. Toľko odleskov to má, že to nemá zmysel. Možno tie krabice na spodku použijem, ale vrch určite nie. Ďakujem aj tak za ochotu.
Ještě tam pořád běhá ochranka s psem?Štěpán_mf napsal:Kdo si chce ty mašiny RegioJetu nafotit líp, může jít na stejné místo jako jsem byl já, nejspíš je tam také střetne.
Vrbam napsal:Ještě tam pořád běhá ochranka s psem?Štěpán_mf napsal:Kdo si chce ty mašiny RegioJetu nafotit líp, může jít na stejné místo jako jsem byl já, nejspíš je tam také střetne.
Štěpán_mf napsal:Omlouvám se za další zprávu do stejného tématu, ale přišla mi soukromá zpráva, že nelze stáhnout můj archiv fotek RegioJet peršingů.
Má někdo podobný problém? Mě totiž stáhnout jde úplně normálně.