Nabídka textur na skinování

Kvůli nedostatku světla dlouhé foto-časy,nízká clonová čísla a těsně před nafocením interieru dokonce odtaženo zálohou,ale možná to půjde ... .:rolleyes:

972da79d125e23f40dbc2d6814b1b25d.jpg

ČD Bmee 088

David

Naposled editoval moderátor:
Neměl by někdo nějaké fotky na ČDC 753 - nejlépe 141/187/211/229/352

753.229 bych, asi úplně nejradši - když, tak SZ

A kde jsou 187 a 229 - určitě někde v šuplíčku?! :oops:
Btw.: Nemůžu dělat nic... zatím žádná odezva... přeci jen jsou to už nějaká léta co nejezdí, ale za zkoušku nic nedám, že... ;)

Naposled editoval moderátor:
Stačí skontaktovat příslušné osoby a možná to půjde ven. Uvidíme. Stejně tak stroje 211 a 141 byly zdokumentovány ale vzhledem k nehodě HDD u Jirky KADRa neexistuje pravděpodobně nic. Jináč kabinu na 187 máme, kabinu na 192 máme. Fotky na spoustu strojů byly ale je to všecko v prdeli. Nenaděláš nic. Možná se budeš muset smířit s tím, že nic nebude. Ale to není zas až tak obrovská lidská tragédie ;) Jóó ještě jsem vzpoměl, že Jirka skinoval 750 312. Ale nejsem vlastníkem a spasit nás může jedině archiv neznamsebe.

Kdyžtak omluvte pravopis. Jsem pod parou :D :D

Jestli HDD u Kadra krachl, tak to je obrovská škoda, jen soudě podle těch skinů, co vydával nebo ukazoval. Ale data z havarovaného disku jdou zachránit ve velkém % případů, jde jen o to, co všechno se s tím diskem po havárii dělalo. Pro záchranu takových cenných podkladů bych udělal leccos.

Jagg: To je asi už všecko v prdeli. Většinu mašin mám, co se udělali ale fotky ne. Možná Neznamsebe něco má. Já se ho zeptám co jak ;)

Zdravím, nabízím fotky nádraží Bohdíkov a zastávek Hanušovice Holba, Raškov a Komňátka.
Prosím modeláře, kdo má chuť a zájem, hlaste se do SZ.

Nepovídej ;) Tak prosímtě pošli na digitalni.ovoce@seznam.cz nebo přes SZ a já slibuju, že bude veřejná :)

Čouda napsal:
Nepovídej ;) Tak prosímtě pošli na digitalni.ovoce@seznam.cz nebo přes SZ a já slibuju, že bude veřejná :)
Pošlem aj s bonusom, len chvíľu strpenia.

Zdravím lidi , mám dotaz nemá někdo fotky na tyhle stroje :

ČDC 751 141
ČDC 751 316
ZSSK 754 069

A + jestli někdo nemá enginesoundy na berty , můžu za něco vyměnit když tak tu mail mates478@email.cz

Back
Nahoře