Čouda
Pomocník strojvedoucího
duuso napsal:sd_130-044 som začal, spravil som jeden bok a zistil som že z toho nič nebude, kvôli mapovaniu textúr /výrezy okien/ nie je možné tento skin vyhotoviť.
Já jsem si to myslel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
duuso napsal:sd_130-044 som začal, spravil som jeden bok a zistil som že z toho nič nebude, kvôli mapovaniu textúr /výrezy okien/ nie je možné tento skin vyhotoviť.
Čouda napsal:Jak se vůbecc freightanim přidává k modelu?
Čouda napsal:proč by měl někdo vyrábět nový model jenom kvůli jedné variantě? Pokud by se povedl model hezčí a propracovanější, tak by nebyl problém tento starý zmačkat do koše a naskinovat nějaké stroje na nový. krom toho 130SD je také hezký stroj.
David Hájek napsal:Zdravím,
po nedávné žádosti jistého šikovného modeláře se mi podařilo nafotit něco málo žel.dvojkolí.Dokonce i jeden kousek,který zrovna vytáhli z haly expedice "našeho" Bonatransu /výrobce dvojkolí/ a tak je onen kousek ještě jako dětská prdelka.Kdo má tedy o snímky zájem,stahujte z adresy http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/37198/Foto_dvojkoli.rar_1.75MB.html .Snad se budou na textury hodit.
![]()
David
Miran napsal:Dvojkolí jsou pěkná, ale copak je můžu dát na 30 let starou soupravu,![]()
![]()
A nemá ten výrobce taky druhou bránu, kudy tam jdou pěkně rezatá dvojkolí na recyklaci?![]()
![]()