Nabídka textur na skinování

duuso napsal:
sd_130-044 som začal, spravil som jeden bok a zistil som že z toho nič nebude, kvôli mapovaniu textúr /výrezy okien/ nie je možné tento skin vyhotoviť.

Já jsem si to myslel :lol: škoda

Už som tento problém preberal aj s Taxom, okná sú neni mapované jednotlivo ale je mapované iba jedno okno, ktoré ide na obe časti skrine a pri farbách firmy SD KD a.s. kde je na krajných oknách pod nimi biela farba a na stredných čierna je to celé pasé, takže bohužiaľ, jediná možnosť by bola taká, že medzi oknami bočnice a začiatkom pásu vytvoriť malú zelenú medzeru v odtieni karosérie, ale to je zasa fake robota lebo by to nepaslo na čelá, takže takto, kebyže to ide tak by to bolo dávno hotové, tento náter sa mi veľmi páči, hlavne na 770...ktorých foto ale na nešťastie nemám.

Jedine to, ale pochybujem že pre jednu variantu bude niekto robiť nový model.

Jak se vůbecc freightanim přidává k modelu? Jinak budou se muset i zakrýt řadová tabulky - na bočnici je vysoko a je tam společná textura i s těmi čelními.

Ad Dusso: proč by měl někdo vyrábět nový model jenom kvůli jedné variantě? Pokud by se povedl model hezčí a propracovanější, tak by nebyl problém tento starý zmačkat do koše a naskinovat nějaké stroje na nový. krom toho 130SD je také hezký stroj.

Čouda napsal:
Jak se vůbecc freightanim přidává k modelu?

Odkaz na neho sa píše do eng spolu s názvom jeho modelu.

Čouda napsal:
proč by měl někdo vyrábět nový model jenom kvůli jedné variantě? Pokud by se povedl model hezčí a propracovanější, tak by nebyl problém tento starý zmačkat do koše a naskinovat nějaké stroje na nový. krom toho 130SD je také hezký stroj.

Aj to je pravda.

Mám nafoceny bočnice vozů:
ČSD Vsr 4-12083
ČSD Ztrc 1-36745
ČSD Ce3-1365
ČSD Ci3-9371
ČSD Ci4-1732
ČSD Ci4-2361
ČSD Dd 6-4400

Zdravím,
po nedávné žádosti jistého šikovného modeláře se mi podařilo nafotit něco málo žel.dvojkolí.Dokonce i jeden kousek,který zrovna vytáhli z haly expedice "našeho" Bonatransu /výrobce dvojkolí/ a tak je onen kousek ještě jako dětská prdelka. :lol: Kdo má tedy o snímky zájem,stahujte z adresy http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/37198/Foto_dvojkoli.rar_1.75MB.html .Snad se budou na textury hodit. :wink:

David

Naposled editoval moderátor:
David Hájek napsal:
Zdravím,
po nedávné žádosti jistého šikovného modeláře se mi podařilo nafotit něco málo žel.dvojkolí.Dokonce i jeden kousek,který zrovna vytáhli z haly expedice "našeho" Bonatransu /výrobce dvojkolí/ a tak je onen kousek ještě jako dětská prdelka. :lol: Kdo má tedy o snímky zájem,stahujte z adresy http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/37198/Foto_dvojkoli.rar_1.75MB.html .Snad se budou na textury hodit. :wink:

David

Dvojkolí jsou pěkná, ale copak je můžu dát na 30 let starou soupravu, :lol: :lol:
A nemá ten výrobce taky druhou bránu, kudy tam jdou pěkně rezatá dvojkolí na recyklaci? :lol: :lol:

Naposled editoval moderátor:
Miran napsal:
Dvojkolí jsou pěkná, ale copak je můžu dát na 30 let starou soupravu, :lol: :lol:
A nemá ten výrobce taky druhou bránu, kudy tam jdou pěkně rezatá dvojkolí na recyklaci? :lol: :lol:

Zdravím,
no,Mirane,u nás na recyklaci /ŽDB a.s./ zrovna likvidují spousty vozů a dvojkolí jsou tam haldy,ale protože kolem plotu chodí strážní se psy,bylo by to focení dost riskantní. :lol:
Tak buďme rádi alespoň za to málo "rezavého",co se válí v trávě v areálu bohumínské vozovky /myšleno v opravně vozů/ a za naší podnikovou remízou. :lol:

David

kdyby měl někdo zájem mám nafoceny tyto vagóny:
OKD-D falls (2 barevné varianty)
OKD-D Ua

ČD 363 073-8 (bok se žaluzíí + čelo dobře nasvíceno)
ČD 363 063-9 (bok s okny dobře nasvíceno)

Foceno: 02.05.2007 Plzeň seř. n.

Pokud by měl někdo zájem, mám nafoceny oba nejnovější brejlovce OKD-D(753 725-1 a 753 726-9)

Re: Nabídka textur na skinová��

kdybych měl model... zkus se domluvit s pikkem nebo s kadrem ty ho mají�.

Back
Nahoře