Zdravím
a níže nabízím druhou serii fotografií objektů žst.Ostrava hl.n. Snímků je ale mnoho, takže jsem "dvojku" rozdělil do dvou balíků s indexy "2a" a "2b". Konečně tedy byla zvěčněna nově rekonstruovaná výpravní budova a přednádražní prostor, dopravní pavilon a výšková budova pošty. Další části objektu pošty budu fotit až poté, co se dokončí jejich právě probíhající rekonstrukce. Viděl bych to tak na pozdní jaro 2014.

Do balíku "2a" se snímky výpravní budovy jsem si dovolil přidat i obrázky s vizualizacemi, na kterých je patrné nové řešení výpravní budovy a jejího okolí. Samozřejmostí jsou také letecké mapy v každém balíku s tím, že jsou na nich lokalizovány nafocené objekty.
No a ještě níže nabízím i balíky se snímky serie první (nástupiště, objekty v okolí frýdlantských nástupišť č.4 a 5 atd.), rozdělené do částí čtyř "1a" - "1d".
Kdo by tedy měl zájem tvořit modely objektů žst.Ostrava hl.n., doporučím mu stáhnout si vše.
Jinak, od doby, co funguji na Win7 a chci si stáhnout mnou na web uložené balíky, nelze to provést kliknutím na "Stáhnout" (stahování čehokoli v RARu či ZIPu se ukončí po cca.2 sekundách s tím, že je prý hotovo

), ale jedinou možností je kliknutí na možnost "Otevřít". Nevím, možná je ale chyba jen u mě.
Objekty Ostrava hl.n. 2a (výpravní budova)
Objekty Ostrava hl.n. 2b (dopravní pavilon, budka GSM-R, výškova budova pošty a stavědlo č.4)
----------------------------------------------------------------------
Objekty Ostrava hl.n. 1a (nástupiště č.1 a 2)
Objekty Ostrava hl.n. 1b (nástupiště č.4 a 5, náhledy na propojení nástupišť s hlavní/výpravní budovou)
Objekty Ostrava hl.n. 1c (budova myčky vozů, budova THÚ, čerpací stanice)
Objekty Ostrava hl.n. 1d (garáže 1, lávka do SOKV, myčka vozů, rozvodna EPZ 1, spínací stanice)
David