Pěkný den, takže:
ČD Faccs
ČDC Gbgkks (střecha není)
ČDC Es
ČD Zekks (Není nafocen - dal by se použit na Pikkulintovo Rko. Je v obležení ze všech stran, avšak nízkostěnnými plošiňáky typu Res. Čili by se minimálně kotel i s poklopem dal nafotit)
ČD Zaes (Není nafocen, možno jest o něm diskutovat)
ČD Kbkk (Lowrider tuning verze, pravděpodobně se jedná o Kbkk - není nafocen)
Pokud by měl potenciální skinař zájem o balík Faccs, mohu nafotit vrchní části konstrukce. Rám by se nechal ze stávajících modelů, doupravily by se odstíny a čísla vozu. Je jich tam hodně, ale jen pár stojí na koncích. Tento a ještě pár podobných mohu taktéž nafotit.
Račte si vybrat, je tam toho vícek. Po předchozí domluvě mohu zajistit testovací jízdu jednoho z našich vybraných ojetých vozů.
Zbytek není nafocen, poněvadž mi focení překazil deštík. Podívejte se na to. Mám i nafocený Res, ale asi to nebude moc použitelný. Kdyby měl někdo opravdu zájem, donesu si štafle a nafotím i podlahy. Pár jich zvěčněných mám, ale není to moc ono. Navíc jsem se při dnešním focení jednou z nich propadl...

Taktéž by se daly nafotit vnitřní prostory výsypek Faccs pomocí štaflí asi. Nabízí se i Falls, jenže ani jeden z nich nemá tuším dveře pro krytí samospádových výsypek...
Všechny výše uvedené vozy jsou pokud možno nafoceny ze všech stran, minimálně jedno čelo a oba podvozky. Jsou děravé jako ementál, chybí stěny, dveře, střechy, klanice, čelnice, tlumiče, spřáhla apod.
Postavení takřka všech vozů je aktuální. Proto
si vyberte sami, který by se vám líbil a připadal k možnému nafocení.
Nevíte někdo, jak je na tom Lubomír? Měl bych pro něho nějaké ty PVK pro MUV. Náš minulý miniprojekt PV 07 SŽDC Ostrava s kompresorem a bednou se vcelku zdařil. Ještě máme připraven jeden se stěnami, ten je ale garážován u Lubomíra v Dílně.