Nabídka textur na skinování

Zdravím ve spolek!
Neměl by někdo z Vás nafocený jeden ze slovenských strojů 362 008/009/011, ideálně 008 nebo 009 a byl ochotný je poskytnout pro veřejný reskin pro TS2009? Jsou to stroje které mi stále scházejí a rád bych alespoň jeden z nich udělal.
Díky za odpověď!

Přesně tak. Možná bych šel cestou ke spolupráci z klukama z trainzu, kteří tady 114 už představili. Pár věci by stačilo dodělat a mohla by jezdit i v msts

Děkuji za rady. V nejbližší době tam zajdu a zkusím nafotit i druhý bok.
Klukům z Trainzu se ozvu a uvidím, jak s nimi spolupráce dopadne. ;)

Dodo mi napsal teda jiné věci... Já teda nevím, proč by to mělo být nepoužitelný, barvy to má OK, je to celkem rovný a odlesky to taky nemá.. Takže s tím bude málo práce, možná se to bude muset ztmavit ale to je vše.. No nic, poslů to Dodovi a pokud on řekne to samé, tak mi nezbyde nic jiného než si to sám naskinovat....

Tak vies zatial som to videl len takto ono to samozrejme vsetko zavisi od toho ake su fotky v plnej kvalite.

Kvalita nulova. S tohto nič dobrého urobiť nejde. Farby sú mimo ,je to presvetlené a majú veľký šum.......Daniel treba fotiť kvalitnejšie.

A ani to nemohlo dopadnúť inak ako dopadlo... Vôbec si nemal podmienky pre fotenie.

Přesně tohle,ohledně počasí a podmínek co říká Dem jsem říkal Danielovi.Nejde moc nafotit skin,pokud je jasná obloha a objeví se mrak,tak hned mužů fotit..Fotí se při zataženém počasí,aby nebyly odlesky,nebyly světle a tmavě boky apod...

Ono to nie je celkom len o zatiahnutom počasí. Treba trošku spoznať kvality stroja ktorí používam a tomu prispôsobiť aj fotenie.......Ja som zvykol fotiť aj pri slnku. Ale potom treba trošku inak nastaviť foťák. Automat si s tým nejak neporadí.

Back
Nahoře