Nabídka textur na skinování

Nemá někdo zájem o fotky na Bdtn756/757 jak v klasickém, cerveno-kremovém laku, nebo v případě 757 retro lak?

Nabízím fotky na Bdt 323 DKV Olomouc DST Olomouc a 460.015/016 DKV Olomouc PJ Bohumín. Rozlišení 4032x2272, zájemci do SZ prosím :)
DSC01508.JPG

DSC01559.JPG

Ja by som poprosil ČSD BDa.
Ináč nie sú niektoré fotky z tohoročnej rušňoparády? Nenafotil ste aj 750.300 (v sobotu stála pred motorovou halou), a jej kyselinársky vzhľad by sa hodil na napodobnenie vyblednutej syntetyky.

Ahoj, nemá někdo nafocený Papířák ČSD Aa, Ba, coby vůz pracovního vlaku? Jeden je v Jaroměři, ale ten má druhý bok maskáčový, z účinkování ve filmu Tamvomodrý svět. :-)

@Dan J. Jeden pracovný papier stojí aj na odstavenej koľají na nákladnej stanici vo Zvolene, niekedy ak ho za zatiahnu k perón omlouvám, takže ak by boli veľmi priaznivé podmienky, tak niečo by sa dalo.

Píšem to takto, aby ma kľudne mohol niekto predbehnúť ;) a danovy píšem SZ

@Miku031
Ešte raz takto verejne (nakoľko som nedostal žiadnu spätnú väzbu) žiadam o fotky 750.300 a ČSD BDa. Čím skôr tým lepšie, mail v SZ.

Napíšem a keď nereaguje, tak to nechám tak.......Tak asi to poslať nechce, alebo to už niekomu dal. V podstate to je jedno. Ak chceš nejaké vozne robiť povedz. Mám foto dosť. Ja ti nejaké môžem poslať.

Jasné. V prvom rade mi šlo o tu 300vku, v podstate som si ho fotil aj ja, ale neviem, či budú fotky použiteľné.
urobiť z tých fotiek iný stroj ;)
Teda som to chcel použiť na ČSD vozidlá, hold vyblednuta syntetika.

Čo sa týka vozňov, tak napíšem SZ.

Back
Nahoře