Pikku
Pomocník strojvedoucího
To přeci nebyla z mojí strany výčitka.Spis je to o tom, že plno lidí začlo tvořit do RW a do MSTS a OR přestaly tvořit. Já své skiny dam do msts pouze pokud je stejný model...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To přeci nebyla z mojí strany výčitka.Spis je to o tom, že plno lidí začlo tvořit do RW a do MSTS a OR přestaly tvořit. Já své skiny dam do msts pouze pokud je stejný model...
Ne tak jako ono když jsem chtěl udělat nějaký pack 75x, s většinou laky,ale neboj, ten Najbrt je poslední a jdu dělat další projekty,plány máme nějaký,ještě to uskutečnit.Podklady už mám u sebe,tak až bude chuť,tak začneme tvořit další modely do RWTo přeci nebyla z mojí strany výčitka.Každý dělá co ho baví, jen jsem si povzdechl, že se skinuje jedno a to samé, to je ale asi jen můj problém. Ale nevšiml jsem si, že by do RW tvořilo nějak plno lidí, víc jak deset jich rozhodně nebude a to jsem hodně optimistický.
Dušan, chuť na to nemám, ale pošli fotky, hodia sa aj na iné veciAk by mal niekto chuť na takúto ponorku...
Ja by som ju rád skusil ak by sa dalo prosím poslať,ďakujemAk by mal niekto chuť na takúto ponorku...Zobrazit přílohu 24616Zobrazit přílohu 24617Zobrazit přílohu 24618
Nejlepší bude asi zkusit to na 606, kdyžtak napiš a já upravím model.Ja by som ju rád skusil ak by sa dalo prosím poslať,ďakujem![]()
ní ? O kom o čem? Ve 4. pádě píšeme i (krátké!) — ji, niTo vypadá docela zajímavě, mohl bych o ní poprosit? Děkuji
Mohl.Když tak mohl bych poprosit o 363 063 a 363 061? Budou to vzácné stroje...