Nabídka textur na skinování

passion napsal:
Takto zafúľanú ju nemá niekto chuť naskinovať? Fotky majú 20MB
Zaujem by bol okamzity, no zial treba znovu Hlavne za svetla, toto pouzit nejde. Taketo lestenky ja mam rad:wink:

Naposled editoval moderátor:
Přesunuto z http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1344&pid=73678&#pid73678

-----------------

Zdravím
a zájemcům o tvorbu skinu stroje ČSD E 499.004/ČD 140 004 nabízím jeho fotografie.Jsou na adrese http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/66295/Foto_CD_140004.rar_11.17MB.html .

David

David Hájek napsal:
Zdravím
a zájemcům o tvorbu skinu stroje ČSD E 499.004/ČD 140 004 nabízím jeho fotografie.Jsou na adrese http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/66295/Foto_CD_140004.rar_11.17MB.html .

David
Zkus kontaktovat autora modelu Tomiho, myslím, že tento model ještě není v nabídce, kulaté nárazníky a skříň bez hvězdy s kratšími ČSD tabulkami ještě určitě nevydal.

Pikku napsal:
Zkus kontaktovat autora modelu Tomiho, ...

Zdravím Pikku,
autora modelu i "zdatné" skinaře jsem již kontaktoval hned po nafocení Bobiny.Je to už ale nějaký ten měsíc a protože se nikdo neozval,nabízím snímky i veřejně.:)
Co jsem se koukal,nemá náhodou kulaté nárazníky Tomiho Bobina "pětka" ?
Myslím,že rudá hvězda by se dala tolerovat i u bohumínské "čtyřky".Dle mých informací mají chlapi v depu vymyšlený patent jak na čela tu hvězdu připevnit.Samozřejmě pouze v případě vozby zvláštních vlaků.:)
Horší už to ovšem bude s tou kratší tabulkou "ČSD".;)

David

David Hájek napsal:
Pikku napsal:
Zkus kontaktovat autora modelu Tomiho, ...
... Myslím,že rudá hvězda by se dala tolerovat i u bohumínské "čtyřky".Dle mých informací mají chlapi v depu vymyšlený patent jak na čela tu hvězdu připevnit.Samozřejmě pouze v případě vozby zvláštních vlaků.:)
Horší už to ovšem bude s tou kratší tabulkou "ČSD".;)
Bobinu 004 chystal pre Tomiho Ondra Janiš. Pikku, Ondra, ja a teraz aj Mulder sme nachystali pre Tomiho celú sadu variant bobín, ovšem každý jeden model je odlišný a Tomi nechce, aby napr. na model so šikmými oknami bol naskinovaný ( rozumej nalíčený ) iný skin. Preto si dával záležať na tom, aby k jednotlivým variantám bol zvláš k tomu upravený model s doriešenými detailami. Z toho dôvodu sa s urýchleným skinovaním E499.004 netreba plašiť, jak k tomu bude mať Tomi čas, určite ho vydá.
Okrem toho divoké skinovanie bez súhlasu autora je predsa porušením autorských práv a to my, kultúrnejša časť autorov MSTS predsa nerobíme, všakžejo ?

Tax napsal:
...
Okrem toho divoké skinovanie bez súhlasu autora je predsa porušením autorských práv a to my, kultúrnejša časť autorov MSTS predsa nerobíme, všakžejo ?

Zdravím Taxi,
však v pořádku.Šlo jen o to,že snímky jsem nabídl tuším 8.6. a od té doby se nikdo z oslovených neozval,zda "... ano,fotografie se časem hodí ..." či "... díky,ale fotografie čtyřky už máme ..." apod.
Jako víceméně laik jsem si samozřejmě rozdílů mezi jednotlivými stroji
E 499.0 nevšiml /viz.například Pikkova zmínka o jiné velikosti tabulky "ČSD" apod./,takže jsem snímky nabídl veřejnosti s dobrým úmyslem nechat vzniknout nový skin Tomiho modelu.
Je ale známo,že Tomi vyžaduje podrobné přezkoumání případných skinů svého modelu,takže to by museli případní skinaři samozřejmě dodržet.I kdyby pak skin E 499.004 Tomiho kontrolou neprošel,byly by alespoň připraveny textury a to už je potom jen krůček k ... .:)

David

750.201 v blonski. Kto má záujem SS zo všetkých strán aj s detailami.

750_201a.jpg 750_201b.jpg 750_201c.jpg

duuso - podľa možností sa pokúsim. Vo štvrtok mám 811/810, mala by byť 054ka ak ju stihnú opraviť, tak v Margecanoch pofotím.

Teraz však ponúkam 754.011 v blonski:
DOWNLOAD

011a.jpg 011b.jpg 011c.jpg

Neměl by někdo nafocenou lokomotivu řady 121/122/123 v nátěru ČD Cargo?? Zrovna moje předloha na skin není úplně dokonalá
(časopis: speciál čd cargo :D)
Nafotil bych si ji sám, ale jaksik nemáme elektrickou trať :D
Dík moc....

Nemate niekto nafotenu kabinu zvnutra loko 131? Nepotrebujem pult, ani tie srandy, potrebujem zadnu stenu, bocnu a pod. Kto nieco ma, SZ, vdaka.

K ponuke ďalej 4071 po MH, jedno čelo a obidva boky aj s detailami. Píšte SZ:
4071.jpg 4071b.jpg 4071c.jpg 4071d.jpg

Chudera, tá to schytala :( , ešteže ju Nebulus vo Vrútkach nafotil po starom, ale neber to v zlom, my sme len radi že je ďalší ochotný človek čo fotí na textúry.Len tak ďalej.

passion:Nemas moznost nafotit Bdtmee v blonskom? Viem, ze ich je par kusov, ale v ZA by sa mohol objavit.
http://sklad.obrazku.cz/obr45768_DSCF0528.jpg veru, bola ovela krajsia.

Back
Nahoře