Trať 042

Hezké dopoledne, nastal prosím nějaký update s uveřejněním? Jak jsme již psali výše, vůbec by nebylo marné posílat vše na usb (pokud je velikost příliš velká na nějaké uložiště) a hezky i s nějakým poplatekem za tvorbu :)

Tak je to tu! Trať spatřila světlo světa. Kdo chce může sosat u mě na webu. :) Berte to ale s rezervou, problémů tam může být ještě dost.
Budu rád za ohlášení případných nedostatků, aby mohlo dojít, co v nejblišší době k jejich nápravě.
Archív s tratí má něco málo přes 20 GB což už bez větších problémů umožňuje upload. Stejně ještě obsahuje mnoho zbytečných objektů a textur, ale velkou část jsem již pročistil.
Load kopie.jpg

Tak je to tu! Trať spatřila světlo světa. Kdo chce může sosat u mě na webu. :) Berte to ale s rezervou, problémů tam může být ještě dost.
Budu rád za ohlášení případných nedostatků, aby mohlo dojít, co v nejblišší době k jejich nápravě.
Archív s tratí má něco málo přes 20 GB což už bez větších problémů umožňuje upload. Stejně ještě obsahuje mnoho zbytečných objektů a textur, ale velkou část jsem již pročistil.
Zobrazit přílohu 40685
Díky, tohle mě donutilo tu hru stáhnout.

Těším se na svezení, defacto tohle celý okolí je moje domovina. :)

Zobrazit přílohu 40685
Velké díky a klobouk dolů!

Trať luxusní jde se jezdit začínáme v Ostroměři. Držím palce při dalším pokračování v mapě
1000899893.jpg

Popravdě nevím, co je to za omezení Google Drive, nejsem to tedy schopný momentálně vyřešit. Bude asi nutné vyčkat do zítra.

Dane, konečně jsem pustil nové PC a zapoměl jsem se přihlásit na google a nešlo to, po přihlášení už stahuji.

Zdravím. Zkusil jsem udělat už 3 jednoduché aktivity (2 z Pard.hl.n. na obě strany, další z Moravan) a ani jednou se mi motor nerozjede. Bohužel.

Back
Nahoře