Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A není to jedno, když má celá trať vč. globalu mít vlastní složku a není kompatibilní s jakoukoli jinou tratí? Já se naučil pracovat s "Link Shell Extension" - symbolické odkazy a musím říct, že bych neměnil. Kdyby měl kdokoliv zájem, můžu zkusit pogooglit a přes SZ poradit.V tom případě by bylo super, aby si Ricar pojmenoval Track B dle sebe. Dík moc.

Omluva za OT. Po výměně loko vše chodí, jak má. Chyba byla zase mezi klávesnicí a židlí.Zdravím. Zkusil jsem udělat už 3 jednoduché aktivity (2 z Pard.hl.n. na obě strany, další z Moravan) a ani jednou se mi motor nerozjede. Bohužel.
zkusil jsem to i po přihlášení na Google z chromu a i v osm ráno je linka přetížená.Dane, konečně jsem pustil nové PC a zapoměl jsem se přihlásit na google a nešlo to, po přihlášení už stahuji.
Mám to bohužel stejně. Doufám, že se to do večera rozjede.zkusil jsem to i po přihlášení na Google z chromu a i v osm ráno je linka přetížená.
Když už tato složka dávno existuje, tak stačí se podívat co obsahuje a pokud dám něco nového, tak si udělám vlastní novou složku a pak tam nemá co haprovat. Například Dusso s tratí do Štúrova tuto také používá a nic se nám tam nepřebíjí. S globalem tato nemá nic společného. Tedy nemusí vznikat další nekompatibilní složka stejného názvu v adresáři tratí.Ohledně složky TRACK_B moc nevím, trať není vhodné kombinovat s ostatními tratěmi v jedné složce
Já jsem to stáhl tak, že jsem klikl na donwload a jak mne to hodilo na Google, tak jsem se přihlásil a dal stáhnout. Ale pokud již vypršel nějaký objem stažení i pro registrované, netuším, nevím, jaké má Google podmínky pro donwload.
Přesně tak. Poslední roky to se všemi službami u goglu stojí za pendrek. Nevím, či je to nástupem mladé genereace nebo implementace AI, kždopádně mládeži v tom mají absolutní guláš a nehodlají ani nic zlepšovat mi přijde.To netuší nikdo, myslím ani správce úložiště, jaké ten korporátní šiml má vůbec transfer kvóty a limity...
Přesně tak to i mám v TRACK_B mám pouze nové složky, v existujících jsem nic neměnil, ale jelikož je global nekompatibilní, tak doporučuji mít tratě v oddělených složkách.Když už tato složka dávno existuje, tak stačí se podívat co obsahuje a pokud dám něco nového, tak si udělám vlastní novou složku a pak tam nemá co haprovat. Například Dusso s tratí do Štúrova tuto také používá a nic se nám tam nepřebíjí. S globalem tato nemá nic společného. Tedy nemusí vznikat další nekompatibilní složka stejného názvu v adresáři tratí.
Tak je to naprosto v pohodě.Přesně tak to i mám v TRACK_B mám pouze nové složky, v existujících jsem nic neměnil