Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Tedy jak to děláte? Tohle by hodně pomohlo. Nedávno mi udělal texturu pro Gbely Nebulus s fotky pomocí AI a bylo to hodně dobré. Myslel jsem, že na slezině se něco dozvím, ale jaksi bylo jiné téma a na tohle jsem zeptat se zapomněl. Ale určitě nemám ty správné nástroje.Také jsem zkusil pomocí AI vygenerovat noční a zimní textury, ne vždy to výjde
Nevím jak to dělá konkrétně Ricar, ale Gemini umí dělat dobré věci. I třeba s fotkama na textury.Tedy jak to děláte? Tohle by hodně pomohlo. Nedávno mi udělal texturu pro Gbely Nebulus s fotky pomocí AI a bylo to hodně dobré. Myslel jsem, že na slezině se něco dozvím, ale jaksi bylo jiné téma a na tohle jsem zeptat se zapomněl. Ale určitě nemám ty správné nástroje.
Je to dělané přes ChatGPT jednoduše jemu dám svoji texturu a poprosím jej vytvořit zimní/noční variantu, ale často to je třeba více krát opakovat, protože rozhodí mapování nebo nevhodně umístí zdroje světla a ještě je omezení na maximální velikost textur 1024x1024 a já u budov používám 2048x2048 takže je to v poloviční kvalitě, ale i tak to dostačuje.Tedy jak to děláte? Tohle by hodně pomohlo. Nedávno mi udělal texturu pro Gbely Nebulus s fotky pomocí AI a bylo to hodně dobré. Myslel jsem, že na slezině se něco dozvím, ale jaksi bylo jiné téma a na tohle jsem zeptat se zapomněl. Ale určitě nemám ty správné nástroje.
Klidně to vyzkoušej stačí mu poskytnout tvoji texturu klidně v .jpg protože .dds ani .tga neumí a napíšeš mu, že chceš vygenerovat zimní variantu textury, někdy je ještě potřeba upřesnit aby zachoval mapování.Ale všichni víte, že jsem už dávno důchodce, tak jaksi do této problematiky potřebuji nějak zasvětit. Už nestíhám vše sledovat. Snad příští slezinu. AI mi zatím pomáhá jen když potřebuji nějaké základní rozměry budov pro modelování nebo jak se zaregistrovat na Google pro stahování fotomap přes API i když mi to fungovalo jen dva dny, než mi to Google zablokoval a na další dotaz proč, jen následovalo sorry jako.

Placený chatGPT umí i .dds a .tga. Já si platím Business a .dds a .tga mu posílám normálně..dds ani .tga neumí
Dík moc.Konečne som sa dostal k inštalácii tohoto projektu a hneď som si to prešiel. Kolega RicarCZ - tu sa dá spraviť len dve veci: KLOBÚK DOLE a PALEC HORE ! Vynikajúca, famózna, detailná práca - nieto čo dodať, nech sa darí v ďalšej stavbe, veľmi to potešilo. A hlavne ma teší to, že sa našiel ďalší detailistický uchylák lebo som si s Nebulusom pripadal že len my dvaja sme nenormálni...samozrejme to myslím v dobrom. Nech sa darí.