Tygy
Průvodčí
Asi možná v příštím týdnu na mých stránkách.Chci se zeptat jak je na tom skin s kabinou ?? A jestli bude někdy veřejnosti dostupný
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Asi možná v příštím týdnu na mých stránkách.Chci se zeptat jak je na tom skin s kabinou ?? A jestli bude někdy veřejnosti dostupný
Asi mám blbý dotaz ale jaké ty stránky jsou ?? ( nejsem tu nejdéle proto nevím )Asi možná v příštím týdnu na mých stránkách.
Chci se zeptat jak je na tom 460ka už to je měsícAsi možná v příštím týdnu na mých stránkách.
Práce se mi moc líbí, jsou to už 2 roky chci se zeptat jak se váš projekt posunul ??Nevím jestli má smysl upravovat 20let starou kabinu z počátků věků MSTS, která již byla minimálně jednou předělaná a rozhýbaná viz. screen z TGATool2 tu myslím dělal Dusso.
Zobrazit přílohu 35376
Mám ještě s modelem 460 rozpracovanou novou kabinu, ale ještě tam toho dost chybí, moc poslední dobou není nálada a také nejsou funkční zvuky a samotné ladění, v tom se ale vůbec neorientuji, původní též pochází z počátků doby MSTS.
Zobrazit přílohu 35372
Zobrazit přílohu 35373
Zobrazit přílohu 35374
Zobrazit přílohu 35375
Tyjo, tak to se těšímSnad mě Ricar nepřizabije
Kabina je v přípravě a ladění už mám nachystáno, ale ještě je potřeba něco málo doladit![]()
Zobrazit přílohu 46542