Sháním aktualizace 94.20 a 95.00 tratě BP

MašinkářPepa

Začátečník
Zdravím. Před dvěma měsíci se mi pokazil počítač a musel jsem udělat čistou instalaci Windows. Bohužel jsem tím přišel o všechny soubory a tím pádem i celou složku tratě BP. Mám pořád doma flashku s tratí BP, ale pouze s verzí 94.10 a abych si mohl stáhnout aktuální verzi trati BP, potřebuji aktualizace 94.20 a 95.00. Nenašel by se mezi členy fóra někdo, kdo má zálohované tyto aktualizace a dokázal by mi je nějak poslat?

Zdravím. Před dvěma měsíci se mi pokazil počítač a musel jsem udělat čistou instalaci Windows. Bohužel jsem tím přišel o všechny soubory a tím pádem i celou složku tratě BP. Mám pořád doma flashku s tratí BP, ale pouze s verzí 94.10 a abych si mohl stáhnout aktuální verzi trati BP, potřebuji aktualizace 94.20 a 95.00. Nenašel by se mezi členy fóra někdo, kdo má zálohované tyto aktualizace a dokázal by mi je nějak poslat?
to je vtip?

Fleška je i od toho, aby si na ní každý uživatel mohl přidávat aktualizace. A jak píši v záložce o aktualizacích. Každý na vlastní zodpovědnost si musí vše v časovém období aktualizovat a zálohovat, taková jsou pravidla pro aktualizace zdarma.
Já kdybych si nezálohoval, tak BP už dávno není. Kdysi mne zachránila až poslední záloha na počítači v práci. To byly nervy. protože desítky hodin práce znovu, ne děkuji. A kdyby záloha nebyla a já si jí od někoho mohl za pár stovek koupit, ještě bych děkoval, že tato možnost existuje.

Back
Nahoře