Přepnutí proudových soustav

ivořidič

Pokladník
Zdravím všechny vláčků.železnice a pod měl bych dotaz našel by se někdo kdo by mi poradil jak se přepíná proudová soustava ze stejnosměrné na střídavou u mašiny ELL 193 147 IDSC?U esa škoda bych si poradil ale tady nevím jsem věčný učeň.Předem dík za každou smysluplnou odpověď.

Na pravém displeji v kabině najet myší tam, kde se v infořádku zobrazí "systém"(?, je to někde vlevo dole). Tam si pomocí tlačítek myší naklikat co potřebuješ a potvrdit. Pak klasicky HV, smeták a jedeš. ;)

Na pravém displeji v kabině najet myší tam, kde se v infořádku zobrazí "systém"(?, je to někde vlevo dole). Tam si pomocí tlačítek myší naklikat co potřebuješ a potvrdit. Pak klasicky HV, smeták a jedeš. ;)
Bohužel pomačkal jsem co se dalo i slzu v oku a nic. Prostě to na nic nereaguje.škoda i tak dík za pomoc.Nejde sepnout HV pořád vyskakuje.

Na pravém displeji máš při nahození loko českou vlaječku (ani ne centimetr od páky brzdy). Po stisknutí levého čtvercového tlačítka ve spodním řádku se ti zobrazí seznam systémů. Pak vpravo (opět myší) šipky, fajfka, 2. fajfka... :) a pak pantograf (ten ještě před HV) a HV. Teď jsem to vyzkoušel a je třeba tu klávesu O chvilku podržet. Ale teď jsem vyzkoušel a povedlo se. ;)

Na pravém displeji máš při nahození loko českou vlaječku (ani ne centimetr od páky brzdy). Po stisknutí levého čtvercového tlačítka ve spodním řádku se ti zobrazí seznam systémů. Pak vpravo (opět myší) šipky, fajfka, 2. fajfka... :) a pak pantograf (ten ještě před HV) a HV. Teď jsem to vyzkoušel a je třeba tu klávesu O chvilku podržet. Ale teď jsem vyzkoušel a povedlo se. ;)
Bezva jsi to vysvětlil už i vím co a jak dokonce se mi podařilo pod tou vlaječkou přečíst "systém" ale problém je v rom že mi to nereaguje na myš.Takže smůla.Ještě se o to asi pokouší můj velký učitel Zdenda alias Meda tak uvidím ale to už u mne asi bude v nějakém nastavení v PC prostě myší se nedá nic ovládat jen s klávesnice.Škoda ale určitě moc díky za snahu.Ivoš

Už i Zdenda to vyzkoušel a jde mu to bez problému takže je to asi ve mne.Poslal mi nějakou cvičnou akt. abych se to naučil ale asi si myslím že problém je v tom že nemám zaktualizovanou ovládání myší.

Ještě bych navrhl přes klávesy Alt+TAB přeskočit na jiné okno a zase zpátky do OR. (nemusí být nic jiného otevřeného) Nevím, kolik lidí s tím má taky problém, ale když dám po načtení OR celou obrazovku, tak klikám o něco nižší než vidím kurzor. Je to asi protože původní okno je (u mně) 4:3 a full screen 16:9, nevím, ale po manipulaci s oknem klikám normálně.

Už i Zdenda to vyzkoušel a jde mu to bez problému takže je to asi ve mne.Poslal mi nějakou cvičnou akt. abych se to naučil ale asi si myslím že problém je v tom že nemám zaktualizovanou ovládání myší.
Vyřešeno. Mašině chyběl jeden soubor a neměla aktualizovaný x.eng.

Back
Nahoře