751001M.S.
Pokladník
díky moc!Nádhera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
díky moc!Nádhera.
Tak Easky se skinují rychle když víš jak na toMichal ideš ako píla.
Tak nebejt mě tak by těch Easek kvalitních taky tolik nebylo, přesně proto dělám ty Fallsy... s posprejkama budou takySuper, Wapek je narozdíl od Easů, co se variant týká docela málo a ojetých ČDC, třeba s grafiti, je snad jen jeden.
Zdarec. Tak to vím moc dobře, vždyť jsem u nich upravoval a spravoval cesty k s. souborům.Tak nebejt mě tak by těch Easek kvalitních taky tolik nebylo,
no za to bych se ti měl taky revanžovat sakraZdarec. Tak to vím moc dobře, vždyť jsem u nich upravoval a spravoval cesty k s. souborům.Je super sestavit vlak s uhlím a nemít v soupravě dva shodné vozy, Takže jsem za ně moc rád. Na ty Wapky se těším.
V pohodě, já jen, že vím, kolik toho bylo a práce to z tvoji strany muselo být PKKT.no za to bych se ti měl taky revanžovat sakranaštěstí už vím co a jak a i tak ti za to děkuji!
Tak ta je ale nádherná, už se moc těším!
Pěkná práce. Pouze vozy čísel 245 a 709 bych doporučoval neřadit do vlaku. Jsou označeny nálepkou V5 324 nezpůsobilý provozu. Tak ať není nějaká hromada.
Ale bohužel nejsou na to upravené tratě. Mumo pár vyjímek, stejně tak animované točny.Paráda, díky! Do budoucna by se to mohlo posunout k dynamickým nákladům, když nám to OR CZ/SK dovoluje a přímo nabízí.
to by bylo super!Paráda, díky! Do budoucna by se to mohlo posunout k dynamickým nákladům, když nám to OR CZ/SK dovoluje a přímo nabízí.