751001M.S.
Pokladník
Tomu věřím, jen ten model a všecky jeho varianty musí dat někdo do OR :/Aj tä nová laminátka by sa veľmi hodila...veľmi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tomu věřím, jen ten model a všecky jeho varianty musí dat někdo do OR :/Aj tä nová laminátka by sa veľmi hodila...veľmi.
Myslím že by to zato stálo...Jj, ted jsem se ho na to ptal...Ale model má cca 125k Polys no...
Ahoj. Já bych moc potřeboval do chystané aktivity tohle.
Ten furt je u OKV v MajlontuTy hitláky takto vypadají normálně. Onehdy přijel z Maloměřic s bumlákem nějaký "novější". Prvně jsem myslel. že ho vypůjčili v Třebové. Asi se tam v Majlontu někdo už slitoval a natřel jeden. Ale stejně jsem je podezříval, že ho někde znárodnili. Jeden byl dokonce bez střechy. Foukl větší větr a střecha byla pryč. Pak jezdil se zpět nasazenou střechou, zapáskovaný popruhama, co jimi dřevaři stahují dřevo na klaničácích. To je mazec.
Hoja, tož ti ho do SZ pošlu pak ho mám stejně v plánu i vydatAhoj. Já bych moc potřeboval do chystané aktivity tohle.Čím více takových "vražd", tím lépe. Nádherně to simuluje skutečný provoz.
Prosím ty brejlovce by eště nebyli?Z provozních důvodu nejsou.možná během příštího roku by už mohlo být všechno napraveno včetně 742.
![]()
Mohl bych také poprositHoja, tož ti ho do SZ pošlu pak ho mám stejně v plánu i vydat![]()
A co kdybys počkal na ofiko vydání skinu jako ostatní?Mohl bych také poprosit
já se v těch s souborech a tomto ještě nevrtalPřesně, skin opravuji. Byly tam nepřejmenované soubory. 751001 M.S., se s tím malinko potýká. Ale doděláno bude tak příští týden. Nestíhám.
Mohl bysZobrazit přílohu 37111Tak se nám konečně hnuly ledy díky nejmenovanému člověku takže.... no nebudu nic zatím prozrazovat![]()
komu to trochu seplo, tak pochopil že už nechybí moc k tomu aby to mohlo jít na vydání, krom poladění polohy svícení poziček v engu je vše hotovoMohl bys