A bude to pak tady ? Dejoui za info,a tam uš budou i ty brejlovce i Bangle ?komu to trochu seplo, tak pochopil že už nechybí moc k tomu aby to mohlo jít na vydání, krom poladění polohy svícení poziček v engu je vše hotovo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A bude to pak tady ? Dejoui za info,a tam uš budou i ty brejlovce i Bangle ?komu to trochu seplo, tak pochopil že už nechybí moc k tomu aby to mohlo jít na vydání, krom poladění polohy svícení poziček v engu je vše hotovo![]()
když si ji nafotím, nebo se ke mě dostanou fotky, tak proč neEhm Ehm, je nějak v plánu i "nová" 754 077?![]()
Pekný skín. Ale to je už len nostalgia.Zobrazit přílohu 37152Aj na slováky se dostalo![]()
To ano...Pekný skín. Ale to je už len nostalgia.
Ahoj, neplánuješ tohoto krasavce?Zobrazit přílohu 37198Již brzy, ještě chybí světla které brzo budou hotovy a mašinky můžou do světa![]()
Ahoj, na katry fotky nemám vůbec jinak bych i naskinovalAhoj, neplánuješ tohoto krasavce?
Mohu potvrdit, na světlech usilovně dělám. 013 hotová, 103 již taky, akorát kvůli tomu, že neznám vychytávky na LEDky, tak 163 udělám jako "žárovky v bílé barvě". Nemyslím si, že by měl výsledek vypadat tak strašně...Již brzy, ještě chybí světla které brzo budou hotovy
No akorát jsem Rudovi psal ať příště dá vědět že to dělá s tebou ty světla, jinak v pohoděMohu potvrdit, na světlech usilovně dělám. 013 hotová, 103 již taky, akorát kvůli tomu, že neznám vychytávky na LEDky, tak 163 udělám jako "žárovky v bílé barvě". Nemyslím si, že by měl výsledek vypadat tak strašně...A pokud by někdo uměl lépe, nebudu se bránit tomu, že by světla pro 163 udělal. A předem říkám, na 163 jsem zkusil použít inc soubor ze 754 pro ORCZ, ale nepasují... A přepisovat nanovo těch x set zápisů pro ledky...
![]()
![]()