Skiny Michal S. OR,Trs,RW

Dobrý den, mohu se zeptat, kde bych našel Vaše moc pěkné;) skiny lokomotiv?
Ak by si potreboval aj vidieť obrázky iných modelov alebo to vidieť v jednej kope, aby si nemusel hľadať tu po príspevkoch, môžeš si ich jednoducho vyhľadať tu: https://msts.virel.eu/search a následne si u daného modela presmerovať na uvedený odkaz, ktorý poskytol W302, kde sú uploadnuté modely priamo od autora modelov. Mimo téma. Zväčša sú tam iba CZ/SK modely, nakoľko globálne by to bolo extrémne veľa a už teraz CZ/SK modelov je cez 2000 vytvorených. No niektoré sú neaktuálne a nedajú sa už dohľadať.

No když už dělám ty úpravy na kocoury, aby konečně mohli ven tak mě napadla taková "kravina" s tím že to jsou dva s. soubory kdy to vypadá viz screeny :D
Vypadá to skvěle, jen v obloucích to bude asi dělat trochu bordel. A ještě tam chybí propojení přímočinné brzdy, to jsou ty kohouty vedle cedule. Ale jinak paráda.

Vypadá to skvěle, jen v obloucích to bude asi dělat trochu bordel. A ještě tam chybí propojení přímočinné brzdy, to jsou ty kohouty vedle cedule. Ale jinak paráda.
Jo v obloucich to bude blbý no ale to by se to muselo nějak udělat ale na to ja jsem krátkej s co se týče těch kohoutů tak ne vždy jsem to viděl zapojený :D

Back
Nahoře