Trať Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha - archív #7

Stav
nelze přidat další příspěvky.
alcapone napsal:
Ahoj

Nešlo by návěstidla co jsou na vedlejší někde vzadu odpojit. Budou tam fyzicky, bude na nich svítit furt červená, ale v ae a tm nebudou vidět. Takhle to má Martin u 321.

To by som takto nechcel mať. Pretože pri tvorbe aktivity by som tieto koľaje nemohol naplno využívať. Cez návestidlo by sa muselo chodiť proti návesti Stoj.
Nevie niekto či sa k tomu vyjadril Džordž či sa ten obmedzujúci počeť (128 svetiel na štvorec) nedá zväčšiť?

Tady se jedná o to, že návěstidlo je jako jedno světlo pokud se nalinkuje základ. Pokud se přidá předvěst, je to další světlo, předvěst 60/100 další světlo, indikátor, další světlo. Jirka udělal změnu, že budou návěstidla, která budou předvěst automaticky, ale nebudou umět žádnou kmitavou návěst. Tím se dá ušetřit až polovina světel na čtverec. Má to využití u odjezdových návěstidel, kde následuje trať autobloku a tudíž není třeba, aby cokoli na návěstidle mrkalo. Takto máme řešené všechna nová návěstidla staré návěstní soustavy (bylo nutné je všechny vyměnit a znovu osadit)
Takto vyměním Malešice, polovinu hlavního nádraží, polovinu Běchovic, dokonce i část Libně. Nevýhoda je, že budou třeba vyrobit všechny typy použitých návěstidlel.
Jinak opravdu nemá smysl návěstidla moc nahrazovat atrapami, protože v aktivitách se nejezdí jen po rovném, ale je nutné jet i někde bokem. Například pokud pojedu třikrát ranžírem Libně, tak je pro trasu hráče přehlednější linkování po jiných kolejích. Jinak se v tom už ani sami nevyznáte. A pro jízdu vlaku je to pestřejší.

Pro Zbyńka

Zdravím Pane Šemora,nevím jestli to k tomuto tému bude ale chtěl jsem se zeptat jestli jste se už díval na recenze o Rail Simulatoru-lehce jsem se dočetl že na tomto simulatoru pracuje KUJU i MIcrosoft.Chtěl bych se zeptat jaký na to máte názor Děkuji

Tomáš

Re: Pro Zbyńka

tsedlak napsal:
Zdravím Pane Šemora,nevím jestli to k tomuto tému bude ale chtěl jsem se zeptat jestli jste se už díval na recenze o Rail Simulatoru-lehce jsem se dočetl že na tomto simulatoru pracuje KUJU i MIcrosoft.Chtěl bych se zeptat jaký na to máte názor Děkuji

Tomáš
Já už jsem své názory napsal dřív. Pokud bude nový simulátor dříve než dostavím plánované, tak nadšený nebudu, protože by to znamenalo stavět vše úplně znovu. Ale pokud tento bude na nižší úrovni než Džordžův MSTS, tak nebude o čem diskutovat a zůstanu věrný MSTS. Screeny moc nenapoví. Krásnou krajinu i precizní vlaky uděláme i u MSTS.

Krásný obrázek,ale obávám se že když tam jako aktivitář obsadím trafficem tak 3-4 koleje a sám budu projíždět,tak to spíš proskáču.Trochu slabší PC tohle nemají šanci zvládnout.

Nejlépe to preventivně napsat ke všem tratím a pokud možno i do ostatních vláken, abychom to náhodou nepřehlédli !!!

Naposled editoval moderátor:
Tommy66 napsal:
Krásný obrázek,ale obávám se že když tam jako aktivitář obsadím trafficem tak 3-4 koleje a sám budu projíždět,tak to spíš proskáču.Trochu slabší PC tohle nemají šanci zvládnout.
Mě se to náhodou líbí moc. U takových menších projektů si s tím autor víc pohraje, klade větší důraz na detaily a neseká to jako Baťa cvičky.

Kodl napsal:
Je něco nového? už dlouho nebyl žádný příspěvek.
To Kodl : díky za Tvůj příspěvek - k čemu je takový příspěvek? Čouda něco v Diskusi psal o zmatku a bordelu - tohle je zrovna zářný příklad něčeho zcela zbytečného.

A jak je vidět - opravdu si tady ten zmatek děláte sami.

Budou se tedy v rámci čistky a úklidu mazat i "příspěvky", jako jsou v citaci?

Kód:
Budou se tedy v rámci čistky a úklidu mazat i "příspěvky", jako jsou v citaci?

Já myslím, že by se mazat měly. Forum je v poslední době víc a víc nepřehledné. Spousta věcí jde vyřešit SZ nemusí se tady rozepisovat.
Pak je další možnost vyhledat všechny příspěvky daného uživatele a pokud se jedná o spam poslat upozornění a když to nepůjde jinak tak ban.

Kodl napsal:
Aby jsi neřek, tak něco napíšu. Opravdu se neflákám, kromě pátečního výletu na kolech. Pracuji na své aktivitě, která odhaluje chyby v trati, aby po aktualizaci bylo co nejméně připomínek.
Díky výletu na kolech jsme vyfotili pohoří Pálavy, které Pawlík téměř obratem proměnil v model...
Mě ještě čeká zastavět v Praze alespoň něco budovami. Když ty víkendy jsou tak krátké a práce jsou tak zdlouhavé :cry:

Já si nemyslím že se flákáte jenom jsem chtěl po delší době vědět co je nového a jsem rád že jste to příjal ze všech nejlíp noc dík.

Kodl napsal:
Já si nemyslím že se flákáte jenom jsem chtěl po delší době vědět co je nového a jsem rád že jste to příjal ze všech nejlíp noc dík.
Fajn, pište si tu kdo chcete a co chcete - ale pak si nestěžujte, že tu máte bordel !!!!!

Kodl, nejde o to, jak a kdo to přijal, jde o to, že tu děláš zbytečný bezpředmětný guláš - jsi tady dost dlouho na to, abys věděl, že když Zbyněk má něco nového, tak to tu vloží....

OPRAVDU - TEN CHAOS, CO SI TU SAMI VYTVÁŘÍTE SI VYCHUTNEJTE SAMI A AŽ DO DNA !!!!!!

Zbyněk Šemora napsal:
Kodl napsal:
Aby jsi neřek, tak něco napíšu. Opravdu se neflákám, kromě pátečního výletu na kolech. Pracuji na své aktivitě, která odhaluje chyby v trati, aby po aktualizaci bylo co nejméně připomínek.
Díky výletu na kolech jsme vyfotili pohoří Pálavy, které Pawlík téměř obratem proměnil v model...
Mě ještě čeká zastavět v Praze alespoň něco budovami. Když ty víkendy jsou tak krátké a práce jsou tak zdlouhavé :cry:
Keď mrdník, tak poriadny:

Zbyňku, už sa našiel modelár, čo vymodeluje aj toho veľkého čierneho psa u nádražnej hospody na rohu ? Vieš, čo tam vždy čaká na večerný vlak, keď sa mu pán vracia z práce a potom ho z hospody odvedie domov. :roll: :wink: 8)

Všimli ste si někdo že ve Svitavách na nádraží je animovanej pingulín s praporkem. Já se toho všiml nedávno :lol:

Zbyňku,koukni na Velim na přejezd. Jel jsem aktivitu 67111 a pravé břevno od Prahy při odjezdu zůstalo nahoře.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře